Calin Marincas, locul sase in clasamentul celor mai buni sportivi din Hunedoara

Magazin Salajean 4 februarie 2010 0

Calin Marincas, locul sase in clasamentul celor mai buni sportivi din Hunedoara

Clasat pe locul trei in clasamentul celor mai buni sportivi din Salaj, karateka cu dubla legitimare la CS Terra Zalau – Budokurai Hunedoara a fost inclus in primii zece sportivi si in judetul Hunedoara

Calin Marincas, karateka cu dubla legitimare la CS Terra Zalau – Budokurai Hunedoara, a participat la finele saptamanii trecute la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din Hunedoara, eveniment ce a avut loc la Primaria din Deva. La fel ca la intocmirea clasamentului celor mai buni sportivi din Salaj, punctele sportivului au fost injumatatite de doua ori, fiindca sportul practicat nu este sport olimpic, iar sportivul are dubla legitimare.

Tot la sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Oradea stagiul anual pentru instructorii si practicantii de karate traditional, la care au fost prezenti si zece sportivi de la CS Terra Zalau, club reprezentat de presedintele Remus Clitan. Acesta a precizat ca toti cei zece karateka zalauani au trecut cu bine testele fizice, stagiul fiind cu atat mai benefic cu cat la finalul lunii martie urmeaza finala Campionatului National de karate traditional fudokan shotokan, la care vor participa si sportivi de la clubul zalauan. Stagiul de la Oradea a fost condus de Dan Stuparu (7 DAN) – presedintele Federatiei Romane de Karate Traditional.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »