Călin Marincaş îşi păstrează supremaţia în Sălaj

Marius Morar 18 decembrie 2012 1
Călin Marincaş îşi păstrează supremaţia în Sălaj

Pentru a cincea oară în ultimii şase ani, karateka de la CS Terra Kid Zalău a fost desemnat cel mai bun sportiv al Sălajului, cu o diferenţă de peste 100 de puncte faţă de ocupantul locului secund, Marc Crecan, tot un sportiv de la CS Terra Kid Zalău.
Călin Marincaş a devenit pentru prima dată sportivul anului în Sălaj în 2007, fiind desemnat apoi cel mai bun sportiv în anii 2008, 2010, 2011 şi 2012.
Alături de cei doi practicanţi de arte marţiale, pe podium se mai află tenismena de la CSM Zalău, Andrada Vincze. Iulia Cliţan, o altă sportivă de la Terra Kid Zalău ocupă locul patru, urmată în clasament de pugilistul Szabo Robert. Atleta Paula Todoran ocupă în acest an un modeast loc şase, în timp ce locurile şapte şi opt sunt ocupate de pugiliştii Adrian Popuţea şi Elekes Kinga. Aruncătorul de greutate George Guşet şi pugilista Ancuţa Sălăjan împart ultimele două locuri ale clasamentului celor mai buni sportivi ai judeţului Sălaj pe anul 2012.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. un simplu spectator 21 decembrie 2012 at 11:56 - Reply

    Pentru Calin Marincas, toate felicitarile, atat pentru rezultatele proprii cat si pentru ale sportivilor pe care-i pregateste!
    DAR … trebuie sa multumeasca organelor locale gratie caror in scurta vreme clasamentul primilor 10 sportivi se va confunda cu cel al TERRA KID – asta ca urmare a “grijii si atentiei” de care se bucura celelalte ramuri sportive individuale !
    Mai mult, unde sunt marile valorori ale handbalului fete si volei baieti, care au bugete alocate din banii contribuabilului si care n-au fata sa intre macar in clasamentul acesta – tatalmente subtire ca performanta!

Lasa un Raspuns »