Calin Marincas – dublu campion mondial

Magazin Salajean 16 martie 2010 0

Calin Marincas - dublu campion mondial

Instructorul CS Terra Kid Zalau, Calin Marincas, a cucerit doua medalii de aur si una de argint la Campionatele Mondiale de karate traditional, din Serbia

Programate initial la finalul anului trecut, Campionatele Mondiale de karate traditional au avut loc la finalul saptamanii trecute, in Belgrad (Serbia). Salajul a fost reprezentat de trei sportivi de la CS Terra Kid Zalau: Calin Marincas, care este si instructorul clubului, Szeri Roberta si Szeri Rebeca. Din delegatia zalauana au mai facut parte vicepresedintele clubului, Szeri Jozsef, si directorul sportiv, Ovidiu Pop.

Desi a intrat in concurs accidentat, acuzand atat dureri la picior, cat si dureri intercostale, Calin Marincas a avut o evolutie foarte buna, cucerind doua medalii de aur, in proba de fuku-go si in proba de kumite individual. A treia medalie, cea de argint, a fost castigata in proba de kumite echipe, in timp ce la kata, karateka zalauan s-a clasat pe pozitia patra. Tot locul patru, dar in proba de kata, a fost ocupat si de Szeri Roberta, la copii III, iar la kumite, insa la copii II, a ajuns pana in primii opt.

Aflata in premiera la un concurs international, Szeri Rebeca, a avut o evolutie notabila, ajungand intre primii opt sportivi la kata, la categoria copii IV. Calin si-a propus o medalie de aur si a castigat doua, desi a fost accidentat. Roberta a castigat sase meciuri, iar la al saptelea era deja obosita si l-a pierdut. Si Rebeca a avut o comportare buna, tinand cont ca a fost la prima participare la un concurs inernational. Ea a pierdut in fata unei rusoaice, care a devenit campioana mondiala, ne-a declarat presedintele CS Terra Kid Zalau, Remus Clitan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »