Călin Marincaş a adus primul titlu naţional pentru CS Seiko Zalău

Devenit multiplu campion naţional, european şi mondial în perioada cât a concurat pentru clubul Terra Kid Zalău, Călin Marincaş a obţinut primul titlu naţional şi pentru noul său club, CS Seiko Zalău. Karateka zălăuan a participat zilele trecute la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Shotokan Fudokan, desfăşurată la Iaşi, competiţia fiind rezervată cadeţilor, juniorilor, tineretului şi seniorilor.
Marincaş a concurat în proba de kata, unde a obţinut medalia de aur şi în cea de fuku-go, la cea de-a doua fiind medaliat cu argint. Pal Brigitta, o altă sportivă legitimată la CS Seiko Zalău care a concurat la juniori, s-a situat pe locul trei la kata, fiind medaliată cu bronz, peformanţă realizată şi în proba de fuku-go.
În competiţia rezervată cadeţilor a concurat Gabriel Ardelean, dar sportivul antrenat de Călin Marincaş nu reuşit să urce pe podium.
La „Naţionalele” de la Iaşi a fost prezentă şi o delegaţie a clubului Terra Kid Zalău, condusă de preşedintele Remus Cliţan. Fiica acestuia, Iulia, oa obţinut două medalii de bronz în probele de kata şi fuku-go. Din delegaţia clubului au mai făcut parte sportivii Szeri Roberta şi Dan Poptelecan, însă nici unul dintre aceştia nu a reuşit să urce pe podium în probele la care au concurat.

Leave a Comment