Calificati in turneul semifinal

Magazin Salajean 3 martie 2009 0

Calificati in turneul semifinal

Clasati pe locul secund la finalul turneului interjudetean, voleibalistii pregatiti de Lidia Grodninschi au obtinut calificarea in turneul semifinal al Campionatului National de juniori III

Turneul interjudetean a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in sala de sport a Scolii Gimnaziale Mihai Eminescu din Zalau si au fost prezente castigatoarele judetelor: Cluj, Alba-Iulia, Salaj, Bihor si Maramures. In cele patru partide sustinute, juniorii III de la CSS Zalau au inregistrat doua victorii si doua infrangeri, iar la final s-au clasat pe locul secund, pozitie ce le permite participarea la turneul semifinal. Din aceasta grupa s-au calificat echipele clasate pe primele patru locuri, iar, pe langa echipa antrenata de Lidia Grodninschi, la turneul semifinal vor mai fi prezente: CSS LAPI Dej, CSS Ocna Mures si CSS 2 Matrix Baia Mare. Sunt multumita de jocul echipei, insa, pana la turneul semifinal mai avem de lucrat la blocaj, la dublaj si la atacul pozitional, a afirmat profesoara Lidia Grodninschi. La turneul semifinal vor fi prezente 16 echipe, care vor fi impartite in doua grupe a cate opt echipe.

CSS Zalau: Barjac Luigi, Radu Pop, Alexandru Bumb, Tiberiu Balc, Alexandru Puscas, Schifeer Claudiu, Marius Ilies, Andrei Baican, Alexandru Magdas. Antrenor: prof. Lidia Grodninschi.

Rezultatele echipei CSS Zalau:

CSS Zalau – CSS LAPI Dej 0 – 3

CSS Zalau – CSS Matrix 2 – 3

CSS Zalau – CSS Ocna Mures 3 – 0

CSS Zalau – CSS Bihor 3 – 0

Clasament:

1. CSS LAPI Dej 4 4 0 12 – 0 8p

2. CSS Zalau 4 2 2 8 – 6 6p

3. CSS Ocna Mures 4 2 2 6 – 6 6p

4. CSS 2 Matrix Baia Mare 4 2 2 7 – 6 6p

5. CSS Bihor 4 0 4 0 – 12 4p

Rezultatele complete si clasamentul dupa etapa a-XX-a din Divizia A1 la volei masculin:

Remat Zalau

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »