Calificare ratata

Magazin Salajean 18 februarie 2009 0

Calificare ratata

Voleibalistii (juniori II) de la Clubul Sportiv Scolar Zalau au ratat calificarea in turneul semifinal al Campionatului National

Echipa pregatita de profesoara Georgeta Dobrota a participat la sfarsitul saptamanii trecute la cel de-al doilea turneu din cadrul fazei a II-a a Campionatului National de volei, dupa ce primul turneu a avut loc la Zalau, in urma cu doua saptamani. Dupa o victorie si o infrangere inregistrate in turneul de la Zalau, voleibalistii de la CSS Zalau erau obligati sa mai obtina o victorie si in turneul de la Baia Mare pentru a se califica in turneul semifinal. Din pacate, Ciupe si compania au pierdut ambele meciuri de la Baia Mare, ratand astfel calificarea in penultima faza a Campionatului National. Aveam nevoie de o victorie in turneul de la Baia Mare, insa, parerea mea este ca aceasta calificare s-a pierdut in turneul de la Zalau. Echipele au fost foarte apropiate din punct de vedere valoric, dar, cu mai multa atentie din partea jucatorilor, mai puteam obtine calificarea. Toti cei care au fost prezenti la cele doua turnee au spus ca exista cel putin cinci echipe mai slabe decat cele trei din aceasta serie. Imi pare foarte rau ca nu ne-am calificat mai departe, deoarece sunt convinsa ca meciurile din turneul semifinal erau mai usoare decat cele din seria noastra, a fost declaratia antrenoarei Georgeta Dobrota.

Lotul CSS Zalau: Stefan Tamas, Raul Mastan, Sergiu Pop, Adrian Pop, Adrian Pantea, Mihai Ciupe, Boros Norbert, Alexandru Crisan, Mihai Bogdan, Florin Ciobanu si Ovidiu Muresan. Antrenor: prof. Georgeta Dobrota.

Rezultatele inregistrate in cele doua turnee:

turneul de la Zalau:

CSS Zalau – CSS LAPI Dej 0 – 3

CSS Zalau – CSS 2 Matrix Baia Mare 3 – 0

CSS 2 Matrix Baia Mare – CSS LAPI Dej 3 – 1

turneul de la Baia Mare:

CSS Zalau – CSS LAPI Dej 1 – 3

CSS 2 Matrix Baia Mare – CSS Zalau 3 – 1

CSS 2 Matrix Baia Mare – CSS LAPI Dej 3 – 0

Clasament:

1. CSS 2 Baia Mare 4 3 1 10 – 5 7p

2. CSS LAPI Dej 4 2 2 7 – 7 6p

3. CSS Zalau 4 1 3 5 – 9 5p

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »