Cad(o)u pentru Lorand

Magazin Salajean 14 decembrie 2010 0

Cad(o)u pentru Lorand

Patru jucatori de la CFR Cluj, in frunte cu kinetoterapeutul Bartha Gabor, originar chiar din Zalau, au participat vineri dupa-amiaza la un meci caritabil, la Cehu Silvaniei, pentru un copil de 12 ani diagnosticat cu stenoza aortica si care necesita urgent o interventie chirurgicala in Germania. Cei patru feroviari, Paul Batin, Nuno Diogo, Sergiu Bus si capitanul Ricardo Cadu au facut spectacol in sala de sport din Cehu Silvaniei, atat la pauza, cat si la finalul partidei.

Daca in prima repriza a evoluat pe teren, Cadu a ales sa ramana in poarta in repriza secunda, unde a avut cateva interventii spectaculoase, incasand doar doua goluri. Avand in vedere ca a fost vorba de un gest caritabil, echipa din Cehu Silvaniei si cea a CFR-ului s-au inteles sa incheie la egalitate meciul, scorul final fiind 10 – 10. La sfarsitul partidei, capitanul CFR-ului a declarat ca nu putea sa raspunda negativ invitatiei, avand in vedere ca era vorba de un copil aflat in suferinta.

Cand am auzit ca e vorba de un copil aflat in suferinta, am acceptat imediat sa venim si sa-l ajutam. Ne bucuram de modul in care am fost primiti si ca am descoperit atatia fani ai CFR in judetul Salaj. Ii vrem alaturi de noi si anul viitor, pentru ca avem nevoie de sprijinul lor, a declarat Ricardo Cadu.

Din biletele vandute s-au strans aproximativ 3.400 de lei, care au fost donati familiei lui Geszti Lorand. Acestei sume i s-au adaugat donatiile facute de jucatorii CFR-ului, care nu au dorit insa sa dezvaluie valoarea sumelor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »