Cadou de Mos – bilete la meciul CFR Cluj – AS Roma

Magazin Salajean 10 decembrie 2010 0

Cadou de Mos - bilete la meciul CFR Cluj - AS Roma

Grupa de copii nascuti in 1996 si 1997 de la Clubul Sportiv Barcau Nusfalau a sustinut miercuri un meci amical impotriva juniorilor de la Ardealul Cluj. Meciul de fotbal a avut loc la Baza Sportiva a echipei Ardealul si s-a jucat in nocturna, pe teren de dimensiuni normale. La cererea echipei gazda, meciul a durat doua reprize a cate 50 de minute fiecare, la capatul carora jucatorii antrenati de Liviu Feraru si Adrian Damian s-au impus cu scorul de 2 – 1. Dupa primele 50 de minute, gruparea de pe malul Barcaului conducea cu 2 – 0, prin reusitele jucatorilor Raul Ghile si Ciprian Nagy.

Pentru victoria de ieri, dar si pentru evolutia avuta de-a lungul acestui an, conducerea clubului Barcau Nusfalau, prin vicepresedintele Osz Andrei, le-a facut cadou copiilor cate un bilet la meciul de miercuri seara, din Liga Campionilor, dintre CFR Cluj si AS Roma. Sa vezi pe viu un meci de fotbal in Liga Campionilor este un lucru mare. De aceea am considerat ca un bilet la un asemenea meci este o bucurie mare, mai ales pentru un copil. Le urez tururor Sarbatori Fericite si rezultate cat mai bune pe viitor, ne-a precizat vicepresedintele clubului din Nusfalau.

Lotul echipei CS Barcau Nusfalau: Alt Adam, Jarko Iaroslav – Radu Mare, Razvan, Nagy Adrian, Boldijar Attila, Raul Ghile, Nagy Ciprian, Ginta Razvan, Vlad Opris, Vargha Gheorghe, Kallay Viorel, Vasile Anghel, Alexandru Chereches, Tonko Robert, Chincses Richard. Antrenori: Liviu Feraru si Adrian Damian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »