Bun in Liga a II-a, neinteresant pentru FC Zalau

Magazin Salajean 9 august 2011 0

Bun in Liga a II-a, neinteresant pentru FC Zalau

Desi este un jucator de perspectiva, care a evoluat chiar si la nivelul Ligii a II-a,

jibouanul Vlad Pascalau nu a fost retinut in lotul echipei FC Zalau

Fotbalistul jibouan Vlad Pascalau nu a fost retinut in lotul echipei FC Zalau pentru sezonul viitor, desi impresarul acestuia, Emil Bode, declarase la un moment dat ca s-a inteles cu cei din conducerea clubului.

Am renuntat la el pentru ca, in primul rand nu ducem lipsa de jucatori pe banda stanga, dar a si avut pretentii prea mari. Noi nu ne permitem sa tinem un jucator salajean cu cazare si masa. Pe banii care-i dadeam pe Pascalau putem tine doi juniori, a declarat presedintele Ioan Morar, care parea deranjat si de comportamentul pe care l-a avut jucatorul cat timp a fost in probe la FC Zalau. A avut un comportament cam ciudat pe perioada cat a fost cazat la Hotel Sport. S-au plans mai multi de comportamentul lui.

De cealalta parte, impresarul jucatorului nu a dorit sa faca deocamdata niciun comentariu pe aceasta tema, afirmand ca va discuta despre acest subiect doar peste cateva zile.

Jucatorul insa a dorit sa discute despre acest subiect, precizand ca nu este nimic adevarat din afirmatiile facute de presedintele Ioan Morar. Ei au fost cei care m-au dorit la echipa, nu am venit eu. Am renuntat la doua salarii de la Luceafarul Oradea pentru a putea veni aici, fiindca tot timpul mi-au spus ca ma vor la echipa. Domnul Marius Pasca a declarat si in presa ca are nevoie de mine, altfel renunta la mine inainte de cantonament. M-am inteles cu ei in privinta contractului si a salariului, iar vineri m-au anuntat ca salariul meu depaseste bugetul echipei. E pacat ca mi-am facut de lucru cu ei. Sincer, ceea ce spune domnul Morar nu este adevarat. Motivul pentru care s-a renuntat la mine este altul, insa nu vreau sa-l dezvalui acum. Oricum, despre comportament ciudat nu se pune problema asa cum afirma domnul Morar, iar acest lucru il pot confirma fostii colegi de echipa. Sunt convins ca domnul Pasca m-ar dori si acum in lot, iar eu pentru dansul am si venit aici, insa se pare ca i-am incurcat pe altii la aceasta echipa. Jibouanul ar fi jucat pe acelasi post cu Razvan Nicorici, in fata caruia ar fi castigat cu siguranta postul de titular.

Vlad Pascalau a inceput fotbalul la Rapid Jibou, cu care a evoluat in Liga a IV-a, dupa care a facut saltul direct in Liga a II-a, la FC Silvania Simleu Silvaniei, unde l-a avut ca antrenor o perioada si pe Marius Pasca.

Un alt jibouan, Ovidiu Moldovan, nu a fost pastrat nici el in lotul echipei zalauane.

Cu juniorii in Cupa Romaniei

La fel ca anul trecut, conducerea clubului FC Zalau a decis sa nu puna accentul pe Cupa Romaniei, aceasta din cauza bugetului de care dispune clubul. Astfel, la partida din aceasta dupa-amiaza, din cadrul turului II al Cupei Romaniei, FC Zalau se va prezenta doar cu juniorii la Alba Iulia, unde va intalni formatia Europa Alba Iulia. Partida de la Alba-Iulia este programata la ora 17:30, pe Stadionul Muresul, din localitatea Drambar si va fi oficiata de o brigada clujeana, avand-o la centru pe Teodora Albon, ajutata la cele doua linii de Iulian Szekely si Doru Lucaciu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »