Bulgarul Stoev, după a doua înfrângere a sezonului: „Ştiam că returul va fi mai greu decât prima parte a campionatului”

Vicecampioana s-a îndepărtat la cinci puncte de liderul Tomis Constanţa, după înfrângerea suferită în etapa a II-a a returului, pe terenul celor de la Arcada Galaţi. Voleibaliştii pregătiţi de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae au avut o evoluţie modestă în cea mai mare parte a jocului, iar gălăţenii au profitat din plin de pasa proastă prin care trece vicecampioana.
Volei Municipal Zalău a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1 la seturi, dar greşelile au reapărut în finalul partidei, iar gălăţenii au trimis meciul în tie-break, unde s-au impus cu 15 – 10.
Chiar dacă echipa sa a obţinut doar trei puncte din şase posibile în primele două partide din returul campionatului, bulgarul Stoev este de părere că nu este nicio tragedie, din moment ce formaţia zălăuană are patru puncte avans faţă de ocupanta locului trei, Dinamo Bucureşti.
„Mă aşteptam să fie un retur mai greu decât a fost prima parte a campionatului, le-am spus şi jucătorilor acest lucru. Sunt echipe care s-au întârit, unele au o clasare slabă şi fac tot posibilul să se salveze de la retrogradare. Nu putem fi la fiecare meci în cea mai bună formă. Suntem pe locul doi în continuare, la o diferenţă destul de mare de următoarea echipă şi încercăm să creştem în valoare. A fost puţină tensiune şi nervi în timpul meciului, pentru că arbitrul a fost împotriva noastră la anumite faze, dar suntem pe locul doi şi nu este nicio tragedie”, a declarat tehnicianul vicecampioanei.
Volei Municipal Zalău ocupă poziţia a II-a, cu 32 de puncte, urmată de Dinamo Bucureşti, cu 28 de puncte. În etapa de sâmbătă, vicecampioana va primi vizita formaţiei Universitatea Craiova, partida fiind programată la ora 17, în Sala Sporturilor.

Leave a Comment