Brazilianul Dos Santos a rezistat sase luni la campioana Romaniei

Magazin Salajean 28 decembrie 2011 0

Brazilianul Dos Santos a rezistat sase luni la campioana RomanieiPartida de la Baia Mare, din cadrul etapei a IV-a a Ligii Campionilor, dintre Remat Zalau si VfB Friedrichshafen, incheiata cu scorul de 1 – 3, a fost ultima pentru brazilianul Leonardo Dos Santos, dar si pentru slovacul Michal Sladecek.

Transferat la campioana Romaniei in luna iunie a acestui an, voleibalistul din Tara Cafelei nu va mai face parte in retur din lotul condus de polonezul Mariusz Sordyl. In ultima perioada au fost tot mai dese momentele in care a acuzat dureri la spate, iar in aceste conditii ne vedem obligati sa cautam un alt jucator pe postul lui. Nici evolutiile lui din ultima perioada nu au fost prea stralucite si nu mi se pare normal ca cel mai scump jucator de la echipa sa aiba astfel de evolutii si sa joace cand vrea. Contractul a fost reziliat pe cale amiabila, nu a fost niciun fel de problema, ne-a dezvalui fostul presedinte al campioanei, Liviu Ciupe.

In lotul cu care Rematul va aborda partea a doua a campionatului, dar si ultimele doua etape din Champions League nu se va mai regasi nici ridicatorul slovac Michal Sladecek, adus la echipa tot in aceasta vara. Evolutiile lui nu s-au ridicat la pretentiile noastre si vrem sa cautam un ridicator mai valoros pentru partea a doua a campionatului. Am vorbit deja pentru un alt ridicator, dar, se pare ca nu mai poate veni. Ne vom orienta in alte parti pentru ca avem nevoie cat mai repede de un ridicator valoros, a mai afirmat directorul general al grupului de firme Rematinvest.

Chiar daca anumiti jucatori nu s-au ridicat la nivelul dorit de conducere, Liviu Ciupe considera ca Rematul a avut un tur foarte reusit, avand in vedere ca nu a inregistrat nicio infrangere. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa obtinem numai victorii in turul campionatului, ceea ce de pe vremea Elcondului nu cred ca s-a mai intamplat. Cred ca daca am fi jucat in Sala Sporturilor din Zalau, am fi reusit mai mult, mai ales in meciul cu Friedrichshafen. Le promitem insa tuturor spectatorilor si sustinatorilor ca vom realiza mai mult pe viitor, insa in Sala Sporturilor din Zalau. Vreau sa le urez pe aceasta cale tuturor celor care ne-au sustinut si au fost alaturi de noi, dar si celor care ne-au urmarit din fata micilor ecrane, un An Nou plin de bucurii si realizari.

Conducerea clubului Remat intentioneaza sa aduca cat mai curand inlocuitor atat pentru Sladecek, cat si pentru brazilianul Leonardo Dos Santos.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »