Bolba, nemultumit de jocul echipei sale

Magazin Salajean 23 iulie 2008 0

Bolba, nemultumit de jocul echipei sale

Silvania Simleu Silvaniei – Sanatatea Cluj 1 – 2 (1 – 0)

Echipa patronata de Dumitru Ardelean a sustinut ieri, pe teren propriu, un meci de verificare in compania formatiei Sanatatea Cluj. Dupa un inceput de meci in care jocul s-a disputat mai mult la mijlocul terenului, simleuanii au marcat primul gol in minutul 14, insa centralul intalnirii, Paul Unimatan, a anulat golul motiv de ofsaid. Chiar daca ploaia torentiala cazuta pe toata durata meciului le-a impiedicat pe cele doua echipe sa-si desfasoare jocul dorit, Silvania Simleu Silvaniei a reusit sa marcheze primul gol valabil cu cateva minute inainte de finalul primei parti, prin Gavrilescu. Din pacate, fotbalistii pregatiti de Bolba nu au reusit sa-si pastreze avansul minim de pe tabela si in partea a doua, pierzand meciul cu scorul de 2 – 1.

Oaspetii au marcat golul victoriei chiar in minutul 90, dintr-o lovitura de colt. Sunt nemultumit de jocul echipei. Am facut totul previzibil si nu am surprins cu nimic in acest meci. Jucatorii au fost lenti, iar adversarii au ajuns tot timpul in fata noastra la minge, a declarat tehnicianul echipei simleuane. Urmatorul meci amical va avea loc in aceasta dupa-amiaza, cand Silvania va intalni pe terenul din Nusfalau formatia Victoria Carei. Dupa aceasta partida, antrenorul Mircea Bolba va anunta lotul cu care va porni la drum in noul sezon.

Silvania Simleu Silvaniei: Suta – Snelenberg, R. Crisan, Muresan, Iuhas, Puti, Micas, Schwarzkoph, Brata, Danila, Gavrilescu. Au mai evoluat: Gavrus, S. Crisan, Simioanca, Marinas, Cozma si Varga. Antrenor principal: Mircea Bolba. Antrenor secund: Vasile Pasca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »