Bogdan Mihalache, campion national la motociclism

Magazin Salajean 6 octombrie 2010 0

Bogdan Mihalache, campion national la motociclism

Pe aeroportul din Arad a avut loc, la finalul saptamanii trecute, finala Campionatului National de viteza pe aeroport, care a inclus doua curse, una sambata si una duminica. Avand in vedere ca aeroportul nu a putut fi inchis decat sambata dimineata, motociclistii au avut la dispozitie doar 20 de minute pentru antrenamente.

Pilotii au fost prezenti intr-un numar mult mai mare fata de etapele anterioare, aceasta si datorita organizarii, care a fost exemplara de aceasta data, tinandu-se cont foarte mult de siguranta, ceea ce este foarte important in acest sport.

Pilotul zalauan, Bogdan Mihalache, urma sa participe la doua clase: SSP 600 cm3 si SBK 1000 cm3. Din pacate, din cauza unor probleme tehnice care nu s-au putut finaliza pana la plecarea echipei spre Arad, Mihalache a participat doar la clasa SBK 1000 cm3, luand startul in doua curse. Ambele le-a terminat pe primul loc, aducandu-i astfel titlul de campion national la clasa SBK 1000 cm3, debutanti. Pilotul zalauan s-a declarat foarte multumit de rezultatele obtinute, spunand ca sunt mult peste asteptarile sale.

La inceput a fost dificil, fiindca nu m-am putut obisnui cu traseul, dar in cele din urma am inceput sa merg tot mai bine atat la antrenamente, cat si in calificari. In cursa de sambata am avut un start bun si am reusit fara nicio problema clasarea pe locul I. Duminica am avut putine probleme la start, cand un pilot din dreapta mea a pornit pe o roata si a scapat motorul in fata mea, dar am reusit sa castig ce-am pierdut pe parcursul cursei, terminand-o si pe aceasta pe locul I. Asa am reusit in cele din urma sa acumulez punctele care sa-mi aduca tiltul de Campion National la clasa SBK1000cm3 debutanti. Am reusit rezultate mult peste asteptarile mele si sper ca anul viitor sa pot merge mai departe, a declarat Mihalache.

Acesta a tinut sa le multumeasca pe aceasta cale celor care l-au sustinut in acest an. Vreau sa-i multumesc prietenului si mecanicului meu Marian Raul, fara de care nu puteam ajunge aici, deoarece rezultatul unui pilot nu sta numai in munca lui, ci si in implicarea multor persoane. Nu in ultimul rand vreau sa multumesc sponsorilor SC.Europan, Autoland Hosu, Granital B&B, Katyas, Uptown Caffee, Agressive, Medi Serv si Aqua Welt, pentru sustinerea financiara din anul competitional 2010.

Vreau sa multumesc si partenerului media, ziarul Magazin Salajean care a promovat tot mai mult sportul cu motor la noi in judet, deoarece acest sport este cam nemediatizat la noi. Pentru anul viitor avem un proiect mare, care include atat achizitionarea unei motociclete de 1000cm3, pregatita in Italia pentru curse, cat si formarea noastra ca echipa mult mai profesionista din punct de vedere logistic si tehnic. Speram ca anul viitor si autoritatile locale sa fie alaturi de noi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »