Birtalan Attila, observator la Reghin

Magazin Salajean 22 octombrie 2010 0

Revenit in acest an ca observator de joc in esaloanele doi si trei, salajeanul Birtalan Attila a fost delegat in aceasta dupa-amiaza la partida din Seria a VI-a a Ligii a III-a de fotbal, dintre Avantul Reghin si Gloria II Bistrita. Meciul va fi oficiat de o brigada maramureseana, avandu-l la centru pe Bogdanel Barbus, iar la cele doua linii pe Romeo Maghiar si Radu Despa. Observator de arbitri a fost delegat Nicolae Botezatu, din Piatra Neamt.

Birtalan este la al treilea meci in acest sezon la Liga a III-a, dupa ce in etapa a II-a a mai fost delegat la Avantul Reghin cu FCMU Baia Mare, iar in etapa a V-a la Unirea Dej cu Sanatatea Cluj.

Inainte de a reveni ca observator, Birtalan Attila a ocupat diferite functii atat la echipe din judet, cat si din afara acestuia. Din 2000 pana in 2005 a fost director sportiv la Armatura Zalau, dupa care, timp de un an, a fost pentru prima data observator la Ligile 2 si 3. In sezonul 2007 – 2008 a ocupat functia de director sportiv la FC Baia Mare, echipa evoluand la acea vreme in Liga a II-a, dupa care, in sezonul 2008 – 2009 a fost antrenor la Centrul de Copii si Juniori de la FC Silvania si Favorit Crasna. Tot in acest timp a fost si scooter pentru FC Botosani, avand in vedere relatiile bune dintre el si antrenorul Leo Grozavu. Birtalan a avut un rol important in transferul dejeanului Paul Papp la FC Botosani, care a plecat apoi la pachet cu Leo Grozavu la FC Vaslui.

Tot in etapa din aceasta dupa-amiaza, dar in Seria a V-a, a fost delegat ca observator de arbitri Mihai Timoc, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri, care va asista la meciul dintre Bihorul Beius si Milenium Giarmata. Presedintele AJF Salaj, Dan Costin, va fi maine observator de joc la partida din Seria a II-a a Ligii a II-a, dintre FC Bihor si Unirea Alba Iulia.

De asemenea, arbitrii Ioan Onicas si Paul Unimatan au fost delegati la doua meciuri din Liga I. Asistentul Onicas va oficia la a doua linie meciul dintre FC Timisoara si Universitatea Cluj, in timp ce Unimatan va fi arbitru de rezerva la CFR Cluj cu Unirea Urziceni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »