Bese si Szucs pot deveni cel mai bun cuplu de aparatori centrali din Romania

Magazin Salajean 12 ianuarie 2012 0

Bese si Szucs pot deveni cel mai bun cuplu de aparatori centrali din RomaniaHandbal Club Zalau a transferat la finalul anului trecut prima jucatoare straina din istoria clubului, pe unguroaica Gabriella Szucs, interul maghiar evoluand in trecut si la campioana Oltchim Ramnicu Valcea, iar ultima data a jucat la DVCS Debrecen.

Managerul Gheorghe Tadici s-a aratat multumit de modul in care jucatoarea s-a integrat in echipa si de evolutiile acesteia in meciurile de pregatire din aceasta iarna. Tehnicianul zalauan a preciazat ca Szucs poate deveni alaturi de Valeria Bese, care evolueaza tot pe postul de inter, cel mai bun cuplu de aparatori centrali din Romania. Szucs s-a integrat in echipa in proportie de 80 – 90 la suta. Urmeaza ca in zilele urmatoare sa mai putem la punct cateva detalii, pentru ca vine la un alt stil de joc si trebuie sa se integreze in jocul echipei noastre. Are ambitie si se vede ca isi doreste sa demonstreze in campionat ca ar fi fost, in continuare, utila la Valcea, asa cum cred ca ar fi fost si Bese. Este insa lor si nu comentez decizia. Pana la urma, este bine pentru noi ca cele doua au ajuns la Zalau. Chiar daca nu mai suntem in 2008, cand mi le doream pe ambele la Valcea, cred ca Bese si Szucs vor deveni un cuplu de aparatori redutabil. In opinia mea, pana in luna mai, pot deveni cel mai bun cuplu de aparatori centrali din Romania

Prima partida oficiala pentru Gariella Szucs sub tricoul echipei HC Zalau este programata maine, de la ora 17, in Capitala, unde gruparea zalauana se va duela cu CSM Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »