Baza se pune pe juniori

Magazin Salajean 20 martie 2008 0

Baza se pune pe junioriAntrenorul sectiei de lupte de la CSM Armatura Zalau, Caprian Stanciu, a precizat ca doreste sa evolueze de la toamna in Superliga cu juniorii din propria pepiniera.

Dorim sa punem baza pe copiii si juniorii nostri. Inca nu i-am vazut pe toti in competitie, insa trebuie sa vad daca pot sa merg cu ei si in Superliga. Pe seniorii care i-am avut din alte parti nu i-am mai putut tine, fiindca au avut oferte mult mai bune din alte parti si era normal sa plece, a precizat Stanciu, care a mai spus ca a avut unele discutii cu cativa jucatori de la Steaua, pentru a-i aduce in locul celor care au plecat, insa pretentiile acestora s-au ridicat peste ceea ce a putut sa le ofere clubul. Acum, daca am semnat protocolul de colaborare cu CSS Zalau, vrem sa punem baza pe copii si juniori, insa, deocamdata nu este nimic sigur in ceea ce priveste echipa de Superliga. Daca vom avea posibilitatea, probabil vom aduce si cativa seniori din alta parte. Daca nu, vom evolua cu cei pe care ii avem la dispozitie, carora li se vor adauga si cei mai buni juniori, a mai afirmat antrenorul zalauan.

La finalul acestei saptamani va avea loc la Hunedoara prima etapa din cadrul Ligii de juniori pe echipe, la care vor fi prezenti opt sportivi zalauani: Rosu Paul, Mihai Danga, Murani Zsolt, Szabo Attlila, Bogdan Maxim, Tudor Sarca, Doru Belean, Razvan Banut si Mihaita Rocas.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »