Baschetbalistii bucuresteni, invingatori la Zalau

Magazin Salajean 24 mai 2012 0

Baschetbalistii bucuresteni, invingatori la ZalauSala de sport a Scolii Gimnaziale Gheorghe Lazar a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute faza finala la baschet, din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS), competitie la care au fost prezente opt echipe, toate din afara judetului: Liceul cu Program Sportiv Bihorul Oradea, Scoala Generala nr. 49 Bucuresti, Scoala Generala Ion Creanga Cluj Napoca, Scoala Ion Alexandru Bratescu Voinesti Targoviste, Scoala Generala Andrei Saguna Deva, Colegiul National Ion Luca Caragiale Ploiesti, Scoala Generala Mihai Eminescu Radauti si Scoala Generala nr. 12 Tulcea.

Avand in vedere ca s-au intalnit cele mai bune opt echipe din tara, majoritatea meciurilor au fost spectaculoase, unele chiar ridicandu-se peste nivelul competitiei.

Asa cum era de asteptat, semifinalele si finalele au fost cele mai disputate, echipele care au acces in careul de asi fiind: Liceul cu Program Sportiv Bihorul Oradea, Scoala Generala nr. 49 Bucuresti, Scoala Generala Ion Creanga Cluj Napoca si Scoala Ion Alexandru Bratescu Voinesti Targoviste.

Prima semifinala, dintre Scoala Generala Ion Creanga Cluj Napoca si Liceul cu Program Sportiv Bihorul Oradea s-a incheiat cu victoria baschetbalistilor clujeni, 60 – 47, in timp ce a doua semifinala, dintre Scoala Generala nr. 49 Bucuresti si Scoala Ion Alexandru Bratescu Voinesti Targoviste a fost castigata de bucuresteni, cu scorul de 77 – 55.

Scoala Ion Alexandru Bratescu Voinesti Targoviste s-a clasat pe locul trei la finele competitiei, dupa ce s-a impus cu scorul de 62 – 44, in finala mica, in fata Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea.

Competitia a fost castigata de Scoala Generala nr. 49 Bucuresti, care a castigat cu greu finala mare, 75 – 71, impotriva Scolii Generale Ion Creanga Cluj Napoca.

Competitia a fost organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si coordonata de inspectorul de sport, Alexandru Ghiran. Acesta a tinut sa multumeasca pe aceasta cale tuturor cadrelor didactice care s-au implicat in organizarea acestei competitii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »