Ban la… Ban trage

Magazin Salajean 21 noiembrie 2007 0

Juventus Deja – Gloria Ban 1 – 8 (1 – 6)

Prezenta unor consilieri ai bisericii din Ban in frunte cu D. Domitian, F. Luput si A. Daraban la meciul de la Deja a fost de bun augur. Jucatorii din Ban in mare forma si tinuti in regim de post de antrenorul Luput (candva coleg cu Dukadam) au punctat decisiv prin Laurean Flonta (6 goluri) si Alin Ardelean (2 goluri). De remarcat ca pe intreg parcursul meciului, cei din Ban au tinut jocul in frau tehnic, gazdele fiind de un fair – play desavarsit. Se vede ca la Ban se joaca fotbal din placerea de a juca, nu neaparat pentru rezultate, dar cand ai echipa ai si valoare. Din Ban sunt peste 25 de fotbalisti care joaca saptamanal pe terenurile sintetice din Zalau. Adaugati-i pe cei plecati in Spania, studentii din Oradea si Cluj si veti constata ca Ban-ul la propriu si ban-ul la figurat fac casa comuna deoarece si sponsorul F. Bonte (Stelea – Purima) a inceput sa functioneze.

Gloria Ban: Bonte – Onica, Porumb, Sabau, Bontea, Costel, Ardelean (cpt), Gordan, Balas, A. Ardelean, L. Flonta, Nicoras. Au mai jucat: F. Luput, F. Soponea si Brandusan. Delegat antrenor: Flore Luput.

Jucatorul meciului: Laurean Flonta.

Arbitraj: G. Ciure, I. Botos, A. Lukacs – Jibou, toti bine.

De la gazde s-au remarcat: Nagy Laszlo si N. Zsolt.

O mentiune pentru profesorul Laurean Flonta, model de fotbalist si om, atasat tineretului din localitatea de bastina, a parintilor si uitat de oficialitatile fotbalistice actuale zalauane. Un fapt inedit prezenta la antrenamente si fara drept de joc, deoarece nu are carte de identitate a super tanarului Sabau Nicolae, de numai 10 ani, elev la scoala din Ban, cooptat de trei ani in lot.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »