Bala(urii), din nou în finală

SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău 1 – 3 (23 – 25, 20 – 25, 25 – 13, 21 – 25)

Volei Municipal Zalău a avut nevoie de patru meciuri pentru a trece de SCM Universitatea Craiova și a obține calificarea în finala mare a Diviziei A1 pentru a doua oară consecutiv. Patru seturi a durat meciul de marți seara, după ce în disputa cu numărul trei, oltenii lui Dănuț Pascu s-au impus cu 3 – 2. Zălăuanii și-au adjudecat primele două dueluri, astfel că scorul la general era 2 – 1 pentru vicecampioni.
Deranjați probabil de faptul că au pierdut partida de luni în tie-break, după câteva erori ale arbitrului principal, zălăuanii au început mult mai motivați jocul de marți, iar după primele două seturi au condus cu 2 – 0. Bala a închis ambele parțiale, primul la 23, iar al doilea la 20.
Situația s-a schimbat radical în setul trei, unul în care Volei Municipal Zalău a făcut multe erori, iar până la final a acumulat doar 13 puncte. Oltenii au luat un avans liniștitot încă din prima parte a setului, iar bulgarul Stoerv și-a dat seama că setul nu mai poate fi salvat. A introdus în teren în final o parte dintre rezerve pentru a-și menaja titularii, iar în setul patru le-a dat jucătorilor săi imboldul de care aveau nevoie pentru a încheia jocul. Zălăuanii au avut la un moment dat avans de nouă puncte în actul patru, 20 – 11, dar Craiova s-a apropiat în final, iar la 23 – 20, Stoev a solicitat întreruperea jocului. A fost time-out-ul victorie, setul fiind închis, la fel ca primele două, de secundul Marian Bala.
SCMU Craiova: Pedrag Bicanin, Laurenţiu Lică, Petar Turanjanin, Nicolae Ghionea, Vlado Milev, Bogdan Ene şi Mihai Mărieş – libero. Au mai evoluat: Ionuţ Manda, Răzvan Vîlcelean şi Florin Voinea. Antrenori: Dănuţ Pascu (principal) şi Claudiu Mitru (secund)
CSVM Zalău: Marin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Marian Bala, Leonardo Dal Bosco şi Adrian Feher – libero. A mai evoluat: Andrei Georgescu, Răzvan Olteanu, Mihai Tarța și Cornel Miron. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

One Thought to “Bala(urii), din nou în finală”

  1. […] Volei Municipal Zalău a avut nevoie de patru meciuri pentru a trece de SCM Universitatea Craiova și a obține calificarea în finala mare a Diviziei A1 pentru a doua oară consecutiv. Patru seturi a durat meciul de marți seara, după ce în disputa cu numărul trei, oltenii lui Dănuț Pascu s-au impus cu 3 – 2. Zălăuanii și-au adjudecat primele două dueluri, astfel că scorul la general era 2 – 1 pentru vicecampioni. Deranjați probabil de faptul că au pierdut partida …read more […]

Leave a Comment