Aurel Vlaicu, antrenor Volei Municipal Zalău: „Acest rezultat avantajează foarte mult echipa Constanţei”

Atât oficialii, cât şi jucătorii echipei zălăuane au recunoscut la finalul partidei superioritatea echipei Tomis, în timp ce, de cealaltă parte, constănţenii consideră că lupta pentru titlul de campioană rămâne deschisă.

Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău: „Eram conţienţi că vom avea un meci foarte greu, cu o echipă solidă, care are o prestaţie foarte bună şi în Europa. Noi nu am jucat la potenţialul maxim. Cred că ne-am speriat puţin de valoarea echipei de la Constanţa, ceea ce s-a şi văzut în anumite momente. Am revenit, la un moment dat, pe urmă au apărut, din nou, greşelile. Mergem înainte şi sperăm să reuşim mai mult în play-off. Noi am mai câştigat campionatul de pe locul patru, dar, este clar că nu ne va fi uşor să reuşim acest lucru şi în acest an. Rămânem, în continuare, în cursa pentru titlu”.
Aurel Vlaicu, antrenor Volei Municipal Zalău: „Este un rezultat modest pentru noi. Am jucat în primele două seturi până la pragul de 20, când au apărut greşelile individuale, iar în ultimul set nu am mai contat. Diferenţa s-a făcut pe fondul unor greşeli individuale făcute de jucătorii noştri. Rezultatul de astăzi (duminică, n.r.) avantajează foarte mult echipa Constanţei, iar noi va trebui să rămânem concentraţi, pentru a ne menţine pe locul doi”
Adrian Feher, libero Volei Municipal Zalău: „A fost o victorie destul de clară a echipei din Constanţa. Nu pot spune că am făcut un meci foarte slab, dar detaliile au făcut diferenţa. Am greşit mingi uşoare, iar acest lucru ne-a costat. Trebuia să fim mult mai atenţi pentru un meci cu o asemenea echipă şi cu o miză atât de mare. Nu ştiu dacă s-a decis ceva în această seară, dar aveam un avantaj moral în play-off dacă am fi câştigat acest meci. Sperăm să ne revenim până în play-off şi să fim în vârf de formă. Ne dorim să jucăm finala cu cei de la Constanţa şi, de ce nu, cu puţină şansă, să o şi câştigăm”.
Peter Nagy, universal Volei Municipal Zalău: „Putea să fie mai bine. A fost greu. Cred că Tomis Constanţa are o echipă puternică, probabil, cea mai bună din acest sezon. În unele momente din joc, eu cred ca am evoluat bine. Din păcate, în ultimul set am făcut prea multe greşeli şi meciul s-a terminat foarte repede pentru noi. Cred că dacă mai vrem să jucam cu ei sau să ajungem în finală cu ei, trebuie să muncim foarte mult şi în celelate meciuri. În unele momente din joc, eu cred că am jucat bine. Din pacate, în ultimul set am făcut prea multe greşeli şi meciul s-a terminat foarte repede pentru noi”.
Bulent Cadâr, manager Tomis Constanţa: „În mod normal, nu ar trebui să mai facem niciun pas greşit până în play-off, dar avem un program foarte încărcat, având în vedere că evoluăm şi în cupele europene şi se poate întâmpla orice până la finalul campionatului. Oricum, campionatul încă se joacă. Astăzi (duminică, n.r.) a fost un joc frumos. Ambele echipe au practicat un volei de calitate şi au făcut spectacol pentru publicul din Sala Sporturilor. Am sperat la un 3 – 0, pentru a ne crea un avantaj şi la setaveraj”.
Andrei Laza, centru Tomis Constanţa: „Chiar dacă, din afara terenului s-a observat probabil o victorie uşoară, nu ne-a fost foarte simplu să ne impunem. Am respectat instrucţiunile date de antrenor, iar acest lucru ne-a ajutat foarte mult. Sala a fost arhiplină, iar atomosfera a rămas la fel de bună ca în vremea când jucam şi eu la Zalău. Este lăudabil acest lucru, mai ales că, cred că sunt singurii spectatori din ţară care fac spectacol la fiecare meci important. Cred că şansele rămân egale şi totul se va decide în play-off”.

 

4 Thoughts to “Aurel Vlaicu, antrenor Volei Municipal Zalău: „Acest rezultat avantajează foarte mult echipa Constanţei””

  1. Bretan

    Domnule Primar, inainte de a merge inainte si a mai spera la campionat, va invit sa schimbati antrenorul! Este pacat sa pierdem un an de munca si de investitii. Numai bine!

  2. coco

    Jucatori am mai schimbat, si anul trecut, si anul acesta. Antrenorul cand il schimbam ??? Era interesant, daca antrenorul polonez ar fi avut un lot cum este cel de acum !!!

  3. Radu

    Daca avea polonezul sau neamtul lotul acesta…puteam sa ne consideram campioni. Polonezul nu avea nici macar 12 jucatori in lot sa poata antrena. Nu erau bani. 😉

  4. Dori(ntza)

    Propun sa schimbam maseorul, are cea mai mare vina in pregatirea tehnico-tactica a meciului!?

Leave a Comment