Aurel Vlaicu, antrenor secund la VfB Friedrichshafen

Magazin Salajean 15 septembrie 2011 0

Aurel Vlaicu, antrenor secund la VfB Friedrichshafen

Dupa un an petrecut la TV Buhl, formatie ce activeaza tot pe prima scena a voleiului german, antrenorul zalauan Aurel Vlaicu a ajuns in aceasta vara la un acord cu conducerea formatiei VfB Friedrichshafen, echipa la care si-a inceput activitatea de mai bine de o saptamana. Fara indoiala, este un pas inainte pentru tehnicianul zalauan, care va ocupa la Friedrichshafen functia de antrenor secund, la fel ca la TV Buhl. Avantajul este ca la noua sa echipa il va avea ca antrenor principal pe reputatul Stelian Moculescu. Vlaicu si Moculescu au colaborat si pana acum, la echipa nationala a Romaniei, unde au aceleasi functii: Moculescu – principal, Vlaicu – secund.

Aurel Vlaicu a parasit Rematul in vara anului trecut, dupa ce castigase cu echipa zalauana primul titlu de campion al Romaniei in calitate de antrenor. Vlaicu a fost antrenor secund timp de doi ani la Remat Zalau, formatie cu care a castigat patru titluri de campion si in calitate de jucator.

Aurel Vlaicu va fi adversarul Rematului in acest an, in grupele Ligii Campionilor, prima intalnire dintre Remat Zalau si VfB Friedrichshafen urmand sa aiba loc in luna decembrie, in Germania.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »