Aur si bronz pentru karateka de la CS Vidalis

Magazin Salajean 15 decembrie 2010 0

Aur si bronz pentru karateka de la CS Vidalis

La finele saptamanii trecute a avut loc la Oradea editia din acest an a Cupei Romaniei la karate kyokushin, la care au fost prezente si trei echipe de la CS Vidalis Zalau. Avand in vedere ca aceasta competitie a fost rezervata juniorilor, tineretului si seniorilor, clubul pregatit de Cristian Boldut a fost prezent cu cate o echipa la fiecare categorie.

Cea mai buna evolutie a avut-o, asa cum era de asteptat, echipa de seniori, alcatuita din Sergiu Druhora, Tiberiu Isa si Florin Pop, cei trei clasandu-se la final pe primul loc si castigand medalia de aur. Aceasta, chiar daca arbitrii au luat o decizie total eronata impotriva echipei zalauane, descalificandu-l pe Florin Pop. Chiar si asa am reusit sa castigam prin evolutii foarte bune ale lui Sergiu si Tiberiu. Dupa multi ani in care echipa de seniori a clubului Vidalis nu a mai castigat medalia de aur la aceasta competitie a venit vremea recastigarii pozitiei de lider. Intre anii 1998-2004 echipa de seniori a luptat de fiecare data in finala, castigand trei cupe consecutive, ne-a informat Cristi Boldut.

CS Vidalis Zalau a mai castigat o medalie, prin echipa de tineret. Vasile Damsa, Domokos Norbert si Razvan Matei au castigat bronzul la finalul concursului.

Echipa de juniori I a facut o figura frumoasa, luptand cu adversari mai bine cotati cu mai multa experienta, reusind sa evolueze bine ceea ce le da antrenorilor sperante pe viitor.

La finalul competitiei a avut loc adunarea generala a Federatiei Romane de Karate Kyokushin, unde s-a ales si Biroul Federal. Desi face parte de patru ani din biroul Federal, Cristian Boldut a fost reconfirmat pentru inca patru ani prin votul Adunarii Generale.

Acesta a fost ultimul concurs din acest an, urmand ca in 2011, sportivii de la CS Vidalis sa inceapa anul cu o pregatire de lot national, apoi cu concursuri puternice in Olanda, unde, in luna aprilie, este programat Campionatul European.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »