Au urcat pe podium

Magazin Salajean 23 ianuarie 2008 0

Au urcat pe podium

Cu patru victorii consecutive in turneul de la Bistrita, echipa antrenata de Dan Pavel a urcat pe locul trei in clasament, avand sanse reale la calificarea in turneul semifinal

Handbalistele (junioare I) de la Clubul Sportiv Scolar Zalau au participat la sfarsitul saptamanii trecute la cel de-al doilea turneu de sala programat in pauza dintre turul si returul campionatului. Jucatoarele pregatite de Dan Pavel au avut o evolutie foarte buna in toate cele patru meciuri disputate, obtinand numai victorii. Primul turneu de sala a avut loc la Zalau, CSS Zalau intalnind alte formatii decat in turneul de la Bistrita. In turneul de la poalele Mesesului, handbalistele zalauance au intalnit echipele clasate pe primele trei locuri, iar la finalul saptamanii trecute, urmatoarele patru clasate. Inaintea turneului de la Bistrita formatia zalauana se afla pe locul 5, insa in urma celor patru victorii, CSS Zalau a urcat pe pozitia a treia. Avand in vedere ca in turneul semifinal se vor califica primele trei echipe clasate, fetele lui Dan Pavel au sanse reale la calificare. Returul va incepe in data de 10 februarie, etapele avand loc in aceeasi ordine ca in tur, cu mentiunea ca echipele gazda vor deveni oaspete. Cele mai bune marcatoare pentru echipa zalauana au fost: Ruxandra Pop, Andreea Tamas, Iulia Sabau si Florina Turcas.

Lotul echipei CSS Zalau: Mihaela Cheta, Roxana Ciordas, Alexandra Rusu, Iulia Sana, Ruxandra Pop, Meda Pop, Iulia Sabau, Andreea Tamas, Florina Turcas, Georgiana Puscas, Anca Pop, Andra Sagmar, Andreea Nagy.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »