Au tinut cainii in lesa

Magazin Salajean 19 ianuarie 2009 0

Au tinut  cainii  in lesaVolei Club Remat Zalau a avut sambata una dintre cele mai bune evolutii din actualul sezon, invingand categoric, cu scorul de 3 – 0, formatia de pe locul trei, Dinamo Bucuresti

VC Remat – Dinamo Bucuresti 3 – 0 (25, 24, 20)

Voleibalistii antrenati de Dragan Djordevic si Aurel Vlaicu au sustinut sambata dupa-amiaza primul meci din noul an (al treilea din returul Diviziei A1), intalnind pe teren propriu formatia de pe locul trei, Dinamo Bucuresti. Desi atat conducerea echipei zalauane, cat si cei doi antrenori aveau emotii inaintea partidei de sambata, avand in vedere si adversara pe care urma sa o intalneasca Rematul, voleibalistii zalauanii si-au asigurat victoria dupa numai trei seturi. Primul punct al meciului le-a apartinut voleibalistilor dinamovisti, insa Gontariu si compania au restabilit egalitatea pe urmatorul serviciu, iar cateva momente mai tarziu aveau deja un avans de doua puncte (4 – 2). Primul time-out tehnic al setului i-a gasit pe voleibalistii de la Remat tot cu doua puncte avans (8 – 6). La revenire, Zalaul face 12 – 8, dupa care dinamovistii castiga trei puncte consecutive, scorul devenind astfel 12 – 11. Oaspetii au reusit sa restabileasca egalitatea la 13 si chiar sa conduca la o diferenta de doua puncte (16 – 14) la al doilea timp tehnic al setului. Remat Zalau restabileste egalitatea la 19, dupa care se merge cap la cap pana la 25, scor de la care voleibalistii pregatiti de Djordevic si Vlaicu castiga doua puncte consecutive si, totodata primul set al meciului. In setul trei se merge cap la cap pana la final, cand, la scorul de 24 – 24 voleibalistii zalauani castiga doua puncte consecutive prin care se impun. Si in setul al treilea scorul este extrem de strans, Remat avand un avans minim (8 – 7) la primul time-out tehnic. Dinamo restabileste egalitatea pe serviciul urmator, iar cateva minute mai tarziu trece in avantaj (15 – 13). Gruparea de la poalele Mesesului egaleaza situatia de pe tabela la 16, dupa care preia conducerea pe care o pastreaza pana la finalul setului. Dintre cele trei noi achizitii ale Rematului, doar sarbul Vladan Aleksic a fost introdus in sextetul de baza, insa si ex-stelistul Marius Ciortea a evoluat o buna parte din meci. Cel mai putin a fost folosit zalauanul Sergiu Ilies, care a fost introdus in teren de antrenorul sarb intr-o singura faza. Victoria de azi (n.r. sambata) este foarte importanta pentru noi, mai ales ca am jucat cu Dinamo. Este o victorie importanta si pentru moralul jucatorilor, care sper sa aiba evolutii la fel de bune si in meciurile viitoare, a declarat dupa meci tehnicianul sarb, Dragan Djordevic. Acesta a fost destul de multumit si de evolutia jucatorilor Aleksic si Ciortea, insa a afirmat ca asteapta mai mult de la ei in partidele viitoare.

VC Remat: Despotovski, Milkoc, Todoran, Aleksic, Gontariu, Sajnberger si Maries – libero. Au mai evoluat: Dacovic, Ciortea si Ilies.

Numar record de spectatori

Gruparea de la poalele Mesesului a fost sustinuta din tribuna de un numar record de spectatori, cum de foarte mult timp nu s-a mai putut observa la partidele de volei. Peste 750 de spectatori au asistat la partida de sambata, dintre Remat Zalau si Dinamo Bucuresti. Suporterii zalauani au afisat si un banner inaintea meciului pe care era scris: Bine ati venit Marius, Aleksic si Sergiu, referindu-se la cei trei nou – veniti in pauza de iarna. Publicul a fost impresionant si ne-a dus spre victorie. Vreau sa le multumesc tuturor spectatorilor si sper sa vina si la meciurile viitoare, a precizat Djordevic. Si antrenorul secund, Aurel Vlaicu, a tinut sa le multumeasca spectatorilor prezenti la sala, spunand si el ca ii asteapta si in partidele viitoare intr-un numar la fel de mare. In etapa de la finalul acestei saptamani, Volei Club Remat va evolua in deplasare, in fata echipei Steaua Bucuresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »