Au surclasat Rapidul

Magazin Salajean 23 martie 2009 0

Au surclasat Rapidul

HC Zalau – Rapid CFR Bucuresti 32 – 23 (17 – 14)

Handbalistele pregatite de Tadici si Radulescu au condus ieri Rapidul aproape pe toata durata partidei, iar diferenta de la final a fost de noua goluri

Handbal Club Zalau a dispus ieri, pe teren propriu, la odiferenta de noua goluri, de Rapid CFR Bucuresti, echipa aflata pe pozitia a treia in clasamentul Ligii Nationale, inaintea acestei etape. Daca in prima repriza jocul a fost destul de echilibrat, partea a doua s-a jucat aproape numai intr-o directie, zalauancele inscriind 15 goluri, in timp ce oaspetele noua. Cele care au deschis scorul au fost feroviarele, insa, dupa doua aruncari consecutive de la sapte metri transformate de Adriana Holhos, Zalaul a preluat conducerea (2 – 1).

In minutul sase, Georgiana Coadalata a marit avansul la doua goluri pentru echipa zalauana (4 – 2), iar, sase minute mai tarziu, Holhos avea sa inscrie pentru 9 – 6. Cu patru minute inainte de finalul primei parti, Rapid a restabilit egalitatea la 13, insa finalul le-a apartinut tot handbalistelor pregatite de Tadici si Radulescu, acestea intrand la pauza cu un avantaj de trei goluri (17 – 14). In partea a doua, HC Zalau si-a marit avansul odata cu trecerea timpului, scorul devenind 24 – 18 dupa 13 minute din repriza secunda. Diferenta de la final avea sa fie una si mai mare, gruparea zalauana castigand cu scorul de 32 – 23 in fata Rapidului. Daca in primele 20 de minute evolutia portarului Mirela Nichita nu a fost una prea buna, aceasta fiind inlocuita pentru cateva minute cu junioara Cheta, in repriza secunda a avut interventii foarte bune. In urma acestei victorii, HC Zalau a acumulat 19 puncte, iar in etapa de la finalul acestei saptamani va evolua in deplasare, in fata echipei Otelul Galati.

HC Zalau: Nichita – Coadalata (4), Ivan (3), Turcas (5), Babeanu (5), Holhos (8), Czeczi (4). Au mai evoluat: Cheta – Bidascu (3) si Sagmar. Manager general: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Radulescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »