Au rezistat numai o repriza

Magazin Salajean 4 februarie 2008 0

Au rezistat numai o reprizaFC Zalau – Somesul Satu Mare 0 – 2 (0 – 0)

Echipa antrenata de Marius Pasca a sustinut joi cel de-al doilea meci de verificare din acest an, in fata formatiei din Liga a III-a, Somesul Satu Mare. Partida a avut loc pe Stadionul Municipal din Zalau, terenul fiind destul de greu pentru a putea avea loc un meci de fotbal in conditii normale. Totusi, cele doua echipe au reusit sa construiasca multe faze de joc, insa fara a inscrie in prima parte a meciului. Cea mai mare ocazie a zalauanilor s-a consumat in minutul 41, cand Ignat a trimis o centrare de pe partea dreapta, iar sutul lui Farcas de la marginea careului a fost aparat fara mari probleme de Suciu. Zalauanii nu au reusit sa ^sparga gheata^ nici in repriza secunda, insa au facut-o satmarenii, care au marcat de doua ori, prin golurile lui Cosma (min. 50) si Iuhas (min. 90). Echipa pregatita de Marius Pasca a intrat vineri intr-un stagiu de pregatire de sapte zile pe plan local, jucatorii fiind cazati la Hotel Sport. Antrenorul de la FC Zalau a afirmat ca in perioada de cantonament va pune baza pe pregatirea fizica. De la meciul de joi au lipsit: Munteanu, Crisan, Toth, Vasvari si Ghile, insa acestia s-au alaturat vineri dimineata lotului care a intrat in cantonament.

FC Zalau: Notigan – Toma, Potra, Blaga, Negrean – Bode, Oros, Maior, Ignat – Farcas si Pop. Au mai evoluat: Roja, Nicolaut, Chira si Chis. Antrenor: Marius Pasca.

Somesul Satu Mare: Suciu – Ludescher, Cosma, Csik, Iuhas – Deliu, Schwarzkopf, Varga, Munteanu – Petcut, Mihovici. Au mai evoluat: Villand, Dragos, Gavris, Lazar si Marincas. Antrenor: Mircea Bolba.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »