Au revenit pe pozitia secunda

Magazin Salajean 22 aprilie 2009 0

Au revenit pe pozitia secunda

In urma victoriei obtinute in ultima etapa, la Reghin, FC Silvania Simleu Silvaniei a revenit pe pozitia secunda in clasament

Avantul Reghin – FC Silvania 1 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Stoica (min. 86), respectiv Ulmeanu (min. 36), Petcut (min. 52)

FC Silvania: Gabor – S. Crisan, R. Crisan, Muresan, Varga, Petcut, Svarczkopf (min. 88, Lupo), Muntean, Brata, Ulmeanu (min. 81, Puti), Gavrilescu (min. 68, Danila). Rezerve: Campean – Micas, Schnellenperger, Breaz. Antrenor: Vasile Pasca.

FC Silvania a reusit vineri, la Reghin, sa razbune esecul suferit in urma cu doua saptamani, pe teren propriu, in fata echipei Liberty II Marghita, castigand cu scorul de 2 – 1 in deplasare, la Avantul Reghin. Victoria de la Reghin i-a dat posibilitatea echipei simleuane sa revina pe pozitia secunda, dupa ce coborase pe locul trei in urma infrangerii suferite pe teren propriu. Primul gol al simleuanilor a fost marcat in minutul 36, de Ulmeanu.

Faza a pornit dintr-o lovitura de corner executata de Gavrilescu, mingea a ajuns la Raul Crisan, care a prelungit balonul cu capul, iar Ulmeanu, din doi metri, a impins balonul cu pieptul in plasa. La sapte minute de la reluare, Petcut a majorat avantajul oaspetilor dupa un sut foarte bun de la 25 de metri, iar, cu patru minute inainte de finalul timpului regulamentar, Stoica a redus din handicap. Echipa a jucat bine per ansamblu, a declarat presedintele Ioan Gurzau, care a mai spus ca, deocamdata, pe banca echipei simleuane va ramane doar Vasile Pasca. Momentan, va ramane doar Pasca. Urmeaza sa vedem ce rezultate vom avea pe viitor cu el. La meciul de la Reghin, pe banca echipei simleuane s-a aflat doar secundul, Vasile Pasca, dupa ce Lucian Ciocan a parasit FC Silvania la inceputul saptamanii trecute. Dupa 26 de etape, FC Silvania se afla pe pozitia secunda, avand 48 de puncte acumulate. In etapa de la finalul acestei saptamani, FC Silvania va primi vizita liderului, FC Baia Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »