Au ratat turneul semifinal

Magazin Salajean 6 martie 2008 0

Cu un lot format aproape in totalitate din jucatoare incepatoare, echipa de junioare III de la CSS Zalau nu a reusit sa se califice in turneul semifinal

Handbalistele antrenate de Elena Tadici au participat la finalul saptamanii trecute la ultimul turneu din cadrul primei faze a Campionatului National de junioare III, turneu ce a avut loc la Bistrita. CSS Zalau a inregistrat trei victorii si doua infrangeri in cadrul acestui turneu. Ambele meciuri au fost pierdute la limita, in fata echipelor clasate pe primele doua locuri. Partida cu ocupanta locului secund, Extrem Baia Mare, s-a incheiat cu scorul de 25 – 24 pentru baimarence, insa, la pauza, scorul era egal, 13 – 13, iar in unele momente jucatoarele antrenate de Elena Tadici s-au aflat chiar si in avantaj. Partida cu ocupanta primului loc, CSS 2 Baia Mare, s-a terminat cu scorul de 15 – 14 pentru baimarence, chiar daca echipa pregatita de Elena Tadici a condus aproape tot meciul. CSS Zalau a avut la pauza un avans de doua goluri (8 – 6). In urma acestor rezultate, CSS Zalau ocupa pozitia a treia, ratand calificarea in turneul semifinal, la care vor participa doar primele doua clasate. Chiar daca a ratat calificarea, antrenoarea Elena Tadici a declarat ca este partial multumita de evolutia elevelor sale. Am asteptat mai mult de la unele jucatoare care au evoluat putin si anul trecut, dar, per ansamblu, sunt partial multumita. Antrenoarea de la CSS Zalau a mai afirmat ca spera ca nucleul de jucatoare format in acest an sa ramana pentru editia urmatoare. Sper ca acest colectiv sa ramana si pe viitor, fiindca sunt fluctuatii mari la echipa. Multe jucatoare renunta fara motiv. In ceea ce priveste continuarea ca antrenoare la echipa de junioare III, Elena Tadici a precizat ca numai la finalul sezonului competitional se vor putea stabili aceste lucruri, insa foarte probabil ca si in sezonul urmator sa se continue in aceeasi formula. Cred ca vom ramane fiecare la grupa cu care am evoluat si in acest an.

CSS Zalau: portari – Madalina Balanean, Alexandra Costa, Flavia Tuduce; jucatoare – Andrada Pop, Madalina Pop, Beatrice Sima, Iulia Vetisan, Lavinia Opris, Raluca Nicolae, Ramona Bilaniuc, Madalina Prodan, Vanesa Puscas si Mirela Nichita.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »