Au ramas in fotoliul de lider

Magazin Salajean 20 noiembrie 2008 0

Au ramas in fotoliul de lider

Juniorii pregatiti de Georgeta Dobrota se afla pe prima pozitie dupa primele patru etape, insa sunt nevoiti sa castige si urmatoarele doua etape pentru

a-si pastra aceasta pozitie

CSS Zalau – CSS Toplita 3 – 0 (21, 7, 19)

Voleibalistii (juniori I) de la Clubul Sportiv Scolar Zalau au obtinut o victorie categorica in etapa de la finalul saptamanii trecute, invingand cu scorul de 3 – 0 pe teren propriu echipa CSS Toplita. Toata echipa a avut o comportare buna, in special Mihai Ciupe, care a avut o evolutie deosebita. Daca in primul set echipa din Toplita a castigat 21 de puncte, in setul doi aproape ca nu a contat, reusind sa acumuleze doar sapte puncte. In setul trei, CSS Zalau s-a impus la o diferenta de sase puncte. Adversara de duminica nu a emis pretentii.

Noi am castigat cu acelasi scor si la Toplita. Acest meci mi-a dat posibilitatea sa rulez intreg lotul. Toata echipa a avut o evolutie buna, insa Mihai Ciupe a fost cel mai bun jucator de pe teren, exceland mai ales in setul al doilea, a fost de parere profesoara Georgeta Dobrota. In urma acestui succes, CSS Zalau isi pastreaza pozitia de lider, insa este nevoita sa castige si urmatoarele doua meciuri pentru a ramane pe primul loc. Pe locul secund se situeaza CSS 2 Matrix Baia Mare, care se afla la egalitate de puncte cu echipa zalauana, insa cu un setaveraj mai slab. Pe locul trei se situeaza CSS Dej, iar ultimul loc este ocupat de CSS Toplita. Urmatorul meci va avea loc peste doua saptamani, cand CSS Zalau va primi vizita echipei CSS Dej.

Ultimul meci al anului va avea loc in 14 decembrie, cand gruparea de la poalele Mesesului va intalni in deplasare CSS 2 Matrix Baia Mare. Mai avem de muncit, fiindca ne asteapta doua partide dificile, pe care trebuie sa le castigam pentru a ramane pe primul loc, a mai afirmat Georgeta Dobrota.

CSS Zalau: Andrei Tomas, Alexandru Crisan, Raul Mastan, Sergiu Pop, Mihai Ciupe, Adrian Pop, Ovidiu Muresan, Razvan Meisaros, Norbert Boros, Mihai Bogdan si Sebastian Ardelean. Antrenor: Georgeta Dobrota.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »