Au invins Sighetul si in al doilea amical

Magazin Salajean 9 februarie 2010 0

Dupa 2 – 0 in primul amical, FC Zalau a invins Sighetul Marmatiei cu scorul de 3 – 1 si in a doua partida de verificare

Sighetul Marmatiei – FC Zalau 1 – 3 (1 – 0)

Pentru FC Zalau au marcat: Gigi Gorga (min. 46, 49), Radu Neicu (min. 52)

FC Zalau: Dragos – Mocean, Barnutiu, Cosma, Negrean, Maior, Podina, Craciun, Mosincat, Ignat, Iacob. Au mai evoluat: Cl. Chis, Chereches – Vegh, Nicorici, Petrean, Neicu, Cr. Chis, Gorga si P. Chis. Antrenori: Calin Pop (principal), Cristi Oros (secund).

FC Zalau a incheiat vineri stagiul de pregatire de la Ocna Sugatag cu un meci amical la Sighetul Marmatiei, impotriva formatiei locale. La fel ca in primul amical, cand zalauanii s-au impus cu scorul de 2 – 0 prin reusitele lui Barnutiu si Negrean, gruparea de la poalele Mesesului a dispus si vineri de formatia sigheteana. Scorul final a fost 3 – 1 pentru FC Zalau, dupa ce la pauza gazdele conduceau cu 1 – 0.

Introdus la pauza de antrenorul Calin Pop, atacantul Gigi Gorga a marcat doua goluri in decurs de numai trei minute (46 si 49), iar in minutul 52, Radu Neicu a inchis tabela. FC Zalau are programate alte doua amicale in aceasta saptamana, ambele la Zalau. Primul va avea loc maine, de la ora 12 , pe Stadionul Municipal, impotriva Unirii Dej, iar sambata, probabil tot pe Stadionul Municipal, cu Victoria Carei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »