Au invins Deva in primul meci al turneului

Magazin Salajean 12 decembrie 2008 0

Au invins Deva in primul meci al turneului

In prima partida din cadrul turneului organizat de Handbal Club Zalau, gruparea pregatita de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu a dispus la o diferenta de patru goluri (33 – 29) de CSM Cetate Devatrans. Partida a fost una destul de disputata, si aceasta, din cauza evolutiei destul de modeste avuta de echipa zalauana, mai ales in faza de aparare. Cele care au deschis scorul au fost oaspetele, in minutul doi, prin Carmen Cartas, insa in minutul patru, zalauancele au trecut in avantaj prin golul inscris de Adriana Holhos. HC Zalau a continuat sa aiba un avans mimim pana in minutul zece, cand Cartas a restabilit egalitatea (6 – 6). Pana la pauza, tabela a mai aratat de trei ori egalitate, in minutul 19 (10 – 10), in minutul 20 (11 – 11) si in minutul 27 (15 – 15). Insa, pana la finalul primei parti, Florina Turcas a inscris al 16-lea gol pentru echipa zalauana, scorul pauzei fiind astfel 16 – 15. HC Zalau nu a avut o evolutie prea buna nici in partea secunda, ajungand chiar sa fie condusa de cateva ori de devence. In minutul 42, Carmen Cartas a inscris pentru 21 – 20, insa, un minut mai tarziu, Mihaela Ivan a restabilit egalitatea. Au urmat doua goluri consecutive pentru CSM Cetate Devatrans, prin Elena Moise si Valentina Bardac, scorul devenind 21 – 23. Jucatoarle pregatite de Popa Sevisteanu s-au bucurat insa destul de putin de avantajul de pe tabela, fiindca, in decurs de trei minute, handbalistele zalauance au inscris cinci goluri, iar oaspetele, nici unul. Pana la sfarsit, HC Zalau si-a pastrat un avans linistitor, scorul final devenind 33 – 29. Tot ieri, de la ora 17:30 s-a desfasurat partida dintre CSM Cetate Devatrans si U Jolidon Cluj, urmand ca in aceasta dimineata, de la ora 10:45, sa aiba loc ultimul meci al turneului, intre HC Zalau si U Jolidon Cluj.

Pentru HC Zalau au marcat: Adriana Holhos (12), Georgiana Coadalata (6), Mihaela Ivan (6), Dana Babeanu (5), Florina Turcas (2), Alina Czeczi (1), Mihaela Viecreanu (1).

Pentru CSM Cetate Deva au marcat: Elena Moise (9), Meri Giceva (5), Carmen Cartas (4), Amalia Pop (3), Valentina Bardac (3), Mariana Stancu (2), Elena Pana (2), Laura Poenaru (1).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »