Au invins Careiul si in deplasare

Magazin Salajean 7 august 2008 0

Au invins Careiul si in deplasare

Dupa ce au castigat cu 3 – 0 pe teren propriu cu Victoria Carei, jucatorii antrenati de Marius Pasca au castigat cu scorul de 2 – 0 si in partida de marti, ce a avut loc la Carei

A fost un meci in care tehnicianul zalauan nu s-a putut baza pe mai multi jucatori cu experienta care, unii din cauza accidentarilor, altii din cauza unor probleme personale, nu au facut deplasarea. Printre acestia s-au numarat atacantii Farcas si Pop, fundasul Jula si mijlocasul Toth. Chiar si in aceste conditii FC Zalau s-a impus cu scorul de 2 – 0, dupa ce la pauza conducea cu 1 – 0. Primul gol a fost marcat in minutul 37 de Robert Niculaut, iar in minutul 78 Vlad Negrean a inscris pentru 2 – 0. Marius Pasca s-a declarat destul de multumit de jocul echipei sale, insa a precizat ca cel mai important va fi meciul din prima etapa, in care va conta foarte mult rezultatul. FC Zalau ar mai putea sustine maine ultimul meci de verificare inaintea debutului noului sezon, dar tehnicianul zalauan a spus ca este foarte greu de gasit in acest moment o adversara, fiindca toate au deja un program stabilit pana la prima etapa.

FC Zalau: Notigan – Negrean, Toma, Cosma, R. Blaga, Chira, Bode, Oros, Craciun, Niculaut si Gorga. Au mai evoluat: Moldovan, Moior, Potra si Filip.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »