Au egalat liderul la puncte

Magazin Salajean 25 noiembrie 2008 0

Au egalat liderul la puncte

In urma victoriei obtinute duminica, in fata liderului, voleibalistii antrenati de Vasile Ilies se afla la egalitate de puncte cu ocupanta locului intai

CSS Zalau – CSS 2 Matrix Baia Mare 3 – 0 (22, 15, 21)

Succesul obtinut duminica dupa-amiaza de voleibalistii (juniori I) de la Clubul Sportiv Scolar Zalau, scor 3 – 0, pe teren propriu, in fata echipei CSS 2 Matrix Baia Mare, au facut ca gruparea preagtita de Vasile Ilies sa egaleze la puncte liderul seriei. Formatia baimareana, care se afla pe locul intai dupa primele cinci etape, a fost egalata la puncte de zalauani, insa are un setaveraj mai bun. Daca setul intai a fost unul extrem de disputat, zalauanii fiind nevoiti sa revina de la scorul de 7 – 2 pentru oaspeti, setul secund a fost castigat fara probleme de Tadici si compania. Setul trei a fost din nou destul de disputat, dar echipa zalauana s-a impus pe final la o diferenta de patru puncte. Vreau sa-i felicit pe baieti pentru dorinta de victorie de care au dat dovada si pentru faptul ca au avut taria sa revina in primul set, de la scorul de 7 – 2 pentru oaspeti. Echipa din Baia Mare este o formatie valoroasa si bine organizata, insa noi am reusit sa castigam, in special prin valoarea individuala a jucatorilor, a fost de parere antrenorul Vasile Ilies. Etapa viitoare va avea loc peste doua saptamani, cand zalauanii vor evolua in deplasare, in fata echipei CSS-LPS Blaj.

CSS Zalau: Constantin Tadici, Dan Remes, Adrian Pop, Radu Predescu, Alexandru Pop, Gheorghe Purcar, Mihai Ciupe, Gabriel Chis, Adrian Pantea, Felician Sabau, Florin Tolas. Antrenor: Vasile Ilies.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »