Atletul zălăuan Gal Tamaş, medaliat cu bronz la Naţionale

Marius Morar 24 iulie 2012 4
Atletul zălăuan Gal Tamaş, medaliat cu bronz la Naţionale

Clubul Sportiv Şcolar Zalău a câştigat o medalie la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de atletism, rezervat juniorilor, prin atletul Gal Tamaş. Sportivul zălăuan a început activitatea la CSS Zalău, fiind descoperit de antrenorul Nelian Ianchiş, însă de aproximativ un an, de pregătirea sa se ocupă antrenorul Nicolae Radu Rus.

Gal Tamaş a concurat în proba de 1.500 de metri plat, terminând cursa pe poziţia a treia, cu timpul de 4 minute, 9 secunde şi 12 sutimi. Locul întâi a fost ocupat de suceveanul Ilie Bogdan (4:08.57), iar pe poziţia secundă s-a situat Bogdan Bălăşoiu (4:08.87) din Buzău. Atletul zălăuan a concurat şi în proba de 800 metri pat, la finalul căreia s-a clasat pe locul patru, cu timpul de un minut, 57 de secunde şi 46 de sutimi.

Şi Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” a avut reprezentanţi la Campionatul Naţional de la Bucureşti, cel mai bun rezultat fiind înregistrat de Paul Parnău, în proba de 3.000 metri obstacole, atletul zălăuan casându-se pe poziţia a şasea, cu timpul de 10 minute, 29 de secunde şi 99 de sutimi.

De la CSM Zalău au participat aruncătorii de greutate Cristian Vlaic şi Cătălin Paşca. Primul s-a clasat pe locul şapte cu o aruncare ce a măsurat 13,16 metri, iar al doilea a ocupat poziţia a noua, cu aruncarea de 11,09 metri.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. spectator 24 iulie 2012 at 15:18 - Reply

  rectificari – nu l-a descoperit ianchis, ci Gal tatal care -prieten fiind ci i.n- l-a “promovat ” la susnumitul!
  – dupa ce “l-a descoperit” ia facut si o plangere de 2 pagini la directorul CSS, pentru a-l scoate din activitate
  – RNRadu, este profesor !

 2. i.n. 25 iulie 2012 at 08:39 - Reply

  -daca tovarasu rus, este asa “meserias”se bazeaza pe descoperirea lui “neica ni meni”? – l-a descoperit iahchis si l-a pregatit 3 ani. – referitor la plangeri,probabil se teme ca o sa-l depasesc(victor,nelian)!

 3. spectator 25 iulie 2012 at 15:30 - Reply

  pentru i.n : poate inveti sa scrii corect si apoi …

 4. Anonim 27 iulie 2012 at 18:13 - Reply

  de parca ce mare rezultat a adus …cu timpu asta si la juniori 2 e slab (ce a ajuns sportul romanesc)in alte tari juniorii 1 castiga cu 3min si 45 de sec…….sportivi de mana a doua…

Lasa un Raspuns »