Atletul Raul Crecan, la primul titlu national din cariera

Magazin Salajean 27 martie 2012 0

Atletul Raul Crecan, la primul titlu national din carieraDevenit de doua ori vicecampion national, prima data in urma cu doi ani, la copii, iar a doua oara la finalul saptamanii trecute, la Campionatul National de cros, juniorul Raul Crecan a obtinut duminica primul titlu national din cariera. Atletul de la Clubul Sportiv Scolar Zalau, pregatit de antrenorul Nelian Ianchis, a participat la finalul saptamanii trecute la Campionatul National de atletism, rezervat juniorilor III si desfasurat la Bacau.

Raul Crecan a luat startul in proba de 1.500 de metri si 3.000 metri plat, iar in cursa de duminica, cea de 3.000 metri plat, a castigat medalia de aur, devenind astfel, in premiera, campion national. Atletul de la CSS Zalau a terminat cursa cu timpul de 9 minute, 33 de secunde si 80 de sutimi, stabilind record personal. Pe podium s-au mai clasat Ioan Benta, din Falticeni, cu timpul de 9:34.40 si Florin Ioan, de la CSS Barlad, care a terminat cursa cu timpul de 9 minute, 35 de secunde si 43 de sutimi.

In prima zi a concursului, Raul Crecan a terminat pe locul sase cursa de 1.500 metri plat. Timpul inregistrat este de 4 minute, 31 de secunde si 18 sutimi, atletul zalauan stabilind record personal si in aceast proba.

CSS Zalau a fost reprezentat la concursul de la Bacau si de Andrei Ones, aflat in primul an de juniori III, care a avut o evolutie buna, chiar daca nu a reusit sa se claseze in primii zece sportivi la niciuna dintre cele doua probe, 1.500 si 3.000 metri plat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »