Atletii zalauani, la Crosul Loteriei Romane

Magazin Salajean 29 septembrie 2011 0

Atletii zalauani, la Crosul Loteriei Romane

Ajuns la cea de-a XIV-a editie, Crosul Loteriei Romane va fi organizat duminica, concomitent, in cinci orase ale Romaniei: Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta si Timisoara.

La crosul organizat in Cluj vor lua startul atleti din Salaj, Maramures, Bistrita Nasaud, Sibiu, Covasna, Harghita, Alba si Mures, judetul nostru urmand sa fie reprezentat de sportivi de la CSS Zalau, CSM Zalau si LPS Avram Iancu Zalau.

Avand in vedere ca va fi prima editie in care se vor organiza curse separate pentru legitimati si nelegitimati, vor fi prezenti si aproximativ 100 de elevi de la scolile din judet.

Vor fi premiati primii zece sositi de la fiecare categorie: profesionisti seniori – senioare 19 – 34 de ani, amatori seniori – senioare 19 – 34 de ani, profesionisti juniori – junioare 14 – 18 ani, copii baieti – fete 11 – 13 ani, veterani barbati – femei 35 – 49 de ani, veterani barbati – femei peste 50 de ani, persoane cu dizabilitati locomotorii barbati – femei, persoane cu dizabilitati senzoriale barbati – femei.

La seniori si juniori, atat la masculin, cat si la feminin, se va acorda un premiu de 6.000 de lei pentru primul loc, 3.000 de lei ocupantilor locului II, 1.000 de lei pentru locul III, 300 de lei locurilor IV, 200 de pentru ocupantii locurilor V si 100 de lei celor care se vor clasa la final pe pozitiiile VI – X.

La copii, veterani si la persoanele cu dizabilitati, locul intai se va premia cu suma de 3.000 de lei, locul II cu 1.500 de lei, locul III cu 600 de lei, locul IV cu 300 de lei, locul V cu 200 de lei si locurile VI – X cu suma de 100 de lei.

Vor fi premiate si scolile sau liceele care vor avea cei mai multi reprezentanti la editia din acest an, premiul fiind un TV LCD.

Primii 2.000 de participantii la manifestarea sportiva de la Cluj vor primi cate un tricou din partea Companiei Nationale a Loteriei Romane.

Validarea si stabilirea castigatorilor se va face de catre reprezentantii Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj.

Premiile totale ce se vor acorda sunt in valoare de 900.000 de lei.

La punctele de sosire in fiecare din cele cinci orase sunt organizate tombole cu lozuri necastigatoare, comercializate si colectate in ziua evenimentului.

Au drept de participare si sportivi din afara tarii.

La crosul de la Cluj, startul se va da din incinta Cluj Arena si tot aici va fi si sosirea.

Inscrierile se vor face pana duminica, la ora 10:45. Mai multe relatii se pot afla la numarul de telefon: 0260661720.

La editia de anul trecut, atleta de la CSM Zalau, Paula Todoran, a ocupat pozitia a II-a la senioare, fiind depasita de o sportiva din Ungaria. Razvan Pop, legitimat la acea vreme la LPS Avram Iancu Zalau, a castigat proba de juniori, in timp ce Dan Mirsidan si Ioana Dan, ambii de la CSS Zalau, s-au clasat pe locul III la juniori, respectiv pe locul II la junioare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »