Atletii zalauani au avut o comportare buna la Memorialul Atletilor Clujeni

Magazin Salajean 12 mai 2010 0

Atletii zalauani au avut o comportare buna la Memorialul Atletilor ClujeniLa finalul saptamanii trecute a avut loc la Cluj-Napoca o noua editie a concursului intitulat Memorialul Atletilor Clujeni, la care au fost prezenti si sportivi salajeni, de la CSM Zalau, LPS Avram Iancu Zalau si CSS Zalau.

CSM Zalau a fost reprezentat de sase aruncatori de greutate, printre care si fiul lui Gheorghe Guset, George. Acesta a si castigat concursul de aruncare a greutatii, organizat in sistem open.

Ceilalti cinci sportivi: Radu Coroian, Bogdan Santamarean, Cristian Vlaic, Ionut Vlaic si Catalin Pasca s-au aflat la primul lor concurs. Totusi, evolutia lor a fost peste asteptari, lucru recunoscut si de Gheorghe Guset. Chiar daca au fost la primul concurs au avut o comportare foarte buna. Practic, am vrut sa vada ce inseamna cu adevarat un concurs, insa am fost foarte incantati de evolutia lor.

De la LPS Avram Iancu Zalau, cel mai bun rezultat a fost obtinut de Balint Beata, in proba de aruncare a sulitei. La aruncarea greutatii, Catalin Marincas s-a clasat pe pozitia a cincea. In proba de 800 de metri plat, Cristian Somai a obtinut locul patru, George Dregan, locul cinci, Anca Temes, locul patru si Alina Pasca, locul cinci. In proba de 3.000 de metri, Sergiu Farcas s-a clasat pe pozitia a sasea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »