Atleţii de la Liceul “Avram Iancu”, vicecampioni naţionali la semimaraton

Marius Morar 18 septembrie 2012 3
Atleţii de la Liceul “Avram Iancu”, vicecampioni naţionali la semimaraton

Dacă la seniori, Zalăul nu a avut niciun rezultat notabil, având în vedere că Simona Maxim este legitimată la CSM Oneşti, atleţii juniori de la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalău au obţinut medalia de argint, în proba pe echipe.
Echipa antrenată de Teodor Bidian a fost alcătuită din: Radu Ciprian Oros, care a terminat cursa cu timpul de o oră, 16 minute şi 49 de secunde, Lucian Olar ( o oră, 24 de minute şi 59 de secunde) şi Ionuţ Crăciunaş (o oră, 25 de minute şi 17 secunde).
Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Radu Ciprian Oros, locul cinci la individual, la categoria juniori, ceilalţi doi atleţi zălăuani terminând cursa în spatele acestuia.
Locul întâi şi medalia de aur a fost obţinută de echipa Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. BIDEAN 19 septembrie 2012 at 09:45 - Reply

    De notat si faptul ca au luat startul doar doua echipe la juniori!!

  2. Manole Alexandra 26 noiembrie 2012 at 11:36 - Reply

    cati ani aveti domnule profesor

  3. Manole Alexandra 26 noiembrie 2012 at 11:37 - Reply

    CATI ANI AVETI DOMNULE PROFESOR DACA NU VA SUPARATI

Lasa un Raspuns »