Atletii de la CSM Armatura Zalau sar la gatul lui Streang si Seisanu

Magazin Salajean 19 septembrie 2008 0

Atletii de la Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau nu au ramas nepasatori la articolele aparute in ultimele trei zile in cotidianul nostru, facand cateva comentarii pe marginea articolele respective. Pentru a arata cititorilor ca nu se ascund in spatele unui anonimat, Simona Maxim, Constantin Manerean si Ioan Mihnea si-au scris numele in dreptu comentariilor facute.

Primul comentariu i-a apartinut Simonei Maxim si lui Ioan Mihnea: Domnule director nu ati binevoit a ne lasa sa plecam in Moldova pentru a ne pregati cu un om care se ocupa cu adevarat de noi si punea suflet in ceea ce facea. Ne-ati spus ca vom avea cantonament si conditii, dar ati plecat toti cu Paula, fara sa ne anunte cineva si pe noi sau macar sa ne fi lasat cineva un program de pregatire, dar nici acum nu va intereseaza de noi. Am vrut sa mergem in Moldova pentru a aduce clubului doua medalii in plus la cros. In cazul unui esec… tot noi suntem de vina… niciodata antrenorul\.

Cel de-al doilea comentariu a fost facut de Constantin Manerean. Domnule Seisan, de fiecare data cand nu am vrut sa o ajut pe marea campiona la antrenamente mi-ati spus ca sunt 0 (zero) si ca nu am valoare decat pentru om de echipa, iar dumnevoastra, domnule director general mi-ati spus ca sunt 0 (zero) barat. Va multumesc pentru incurajari! Am demonstrat contrariul!!

Cred ca dupa aceste comentarii facute de cei trei atleti de la CSM Armatura Zalau nu mai este nevoie si de comentariile noastre.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »