Atletic Zalău, victorii clare împotriva juniorilor republicani de la Sticla Arieşul Turda

Stadionul Municipal „Gheorghe Guşet” a găzduit sâmbătă după-amiaza partidele din cadrul penultimei etape a Campionatului Naţional de juniori republicani, faza preliminară, rundă în care Atletic Zalău, reprezentanta Sălajului în această competiţie, a primit vizita juniorilor republicani de la Sticla Arieşul Turda.
Echipa de juniori A, pregătită de Călin Pop, s-a impus cu scorul de 5 – 1 în faţa echipei din judeţul Cluj, după ce oaspeţii au condus cu 1 – 0. Zălăuanii au revenit până la pauză, Adelin Teglaş reuşind să înscrie atât golul egalizator, cât şi cel prin care a trecut în avantaj. După pauză, pentru Atletic Zalău au mai înscris Adelin Moroşan, Mihai Sabou şi Alexandru Taloş.
Victorie fără emoţii obţinută şi de juniorii B, antrenaţi de Claudiu Cornaci. La această grupă de vârstă, Atletic s-a impus cu 6 – 0, după ce formaţia zălăuană a avut la pauză avantaj de două goluri.
Cristian Mureşan şi Dragoş Pop au reuşit „dubla” pentru formaţia zălăuană, iar pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Vasile Horoi şi Raul Moldovan.
În urma celor două succese, Atletic Zalău ocupă locul doi în Seria a 14-a atât la juniori A, cât şi la juniori B. Din faza preliminară, mai este de disputat o etapă, rundă în care juniorii republicani de la Atletic Zalău vor evolua în deplasare, în faţa celor de la LPS Cluj Napoca.
La finalul fazei preliminare, echipele calificate pe primul loc în cele 19 serii se vor califica în Liga Elitelor, iar celelalte formaţii vor fi repartizate în serii de câte 10 – 12 echipe, în funcţie de zonele geografice din care provin.

Leave a Comment