Atletic Zalău, evoluţii remarcabile cu echipa de juniori republicani

Înfiinţat în urmă cu trei ani, Clubul Sportiv Atletic Zalău s-a înscris în acest an şi în Campionatul Naţional de fotbal rezervat juniorilor republicani B, după ce în anii anteriori a evoluat doar în campionatele judeţene. Începutul este promiţător pentru jucătorii antrenaţi de Laurean Flonta, care au obţinut trei victorii în primele patru etape, situându-se pe locul patru în Seria a IX-a, din nouă echipe participante.
În prima etapă, Atletic a cedat cu 1 – 5 pe terenul celor de la CSS 2 Baia Mare, iar în runda secundă, zălăuanii au dispus cu 3 – 0 pe teren propriu de Mara Baia Mare. A urmat primul succes în deplasare, 4 – 0 pe terenul formaţiei LPS Cluj-Napoca, iar ultima victorie a fost obţinută săptămâna trecută, pe teren propriu, 4 – 0 cu Olimpia Satu Mare.
Miercuri după-amiaza, în cadrul etapei a VI-a, Atletic Zalău a evoluat pe terenul liderului, CFR Cluj, iar sâmbătă, de la ora 14, zălăunii vor primi vizita celor de la Luceafărul Oradea.
Atletic Zalău: Flaviu Brisc – Paul Mokan, Olimpiu Ardelean, Andrei Vaida, Dănuţ Roşca, Vizaknai Peter, Laurenţiu Chiş, Adelin Teglaş, Iustin Ardelean, Adelin Moroşan, Cristian Mureşan, Rareş Prunea, Alexandru Nerţan, Ionuţ Şandor, Dragoş Pop şi Adrian Iancău. Antrenor: Laurean Flonta

Leave a Comment