Atleta Sarkany Rachel, sportiva anului la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău

Conducerea Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău a întocmit şi în acest an un clasament al celor mai buni sportivi din cadrul acestei instituţii. La fel ca în 2016, în topul celor mai buni sportivi au fost incluşi doar atleţi, iar prima poziţie este ocupată în acest an de Sarkani Rachel, sportivă pregătită de Lucian Bîrlogeanu. Aceasta a obţinut medalia de bronz în acest an la Campionatul Naţional rezervat juniorilor I atât în proba de 100 de metri, cât şi în cursa de 200 de metri plat.
Poziţia secundă i-a revenit sportivului pregătit de Teodor Bidian, Claudiu Meleg, medaliat cu argint la Campionatul Naţional Şcolar, în proba de 5.000 de metri.
Adrian Suciu este al treilea atlet în clasamentul celor mai buni sportivi de la LPS „Avram Iancu”, elevul pregătit de Lucian Bîrlogeanu obţinând locul opt la Campionatul Naţional de Cros.
Vlad Băican se situează pe poziţia a patra, atletul antrenat de Mirel Seişanu clasându-se pe poziţia a XII-a în proba de 800 de metri, la Campionatul Naţional Şcolar.
Locul cinci, şi ultimul, în clasamentul întocmit de cadrele didactice şi antrenorii liceului este ocupat de echipa de cros (juniori I), alcătuită din Claudiu Meleg, Cătălin Marian, Florin Meleg, Raul Berbenţi, Adrian Iancău şi George Ladany.
Festivitatea de premiere va avea loc joi, 21 decembrie, începând cu ora 11, în sala de sport a liceului, în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Târgului de Crăciun, eveniment organizat tot de Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.
Cei mai buni sportivi vor fi premiaţi de fostul profesor din cadrul LPS „Avram Iancu”, Vasile Simişnean, stabilit în Atlanta. Acesta a făcut parte şi din echipa de ştafetă care a devenit campioană naţională la începutul anilor 90.

Leave a Comment