Atleta de la CSM Zalău, Daniela Cîrlan, pe podium în Croaţia

Marius Morar 23 aprilie 2013 1
Atleta de la CSM Zalău, Daniela Cîrlan, pe podium în Croaţia

Rezultat bun pentru atleta de la CSM Zalău, Daniela Cîrlan, în cadrul semimaratonului de la Rijeka (Croaţia), desfăşurat la finalul săptămânii trecute. Sportiva pregătită de Lorena Boberschi a reuşit o cursă foarte bună, clasându-se pe locul doi, cu timpul de o oră, 14 minute şi 44 de secunde. Ca timp, este cea mai bună performanţă din acest an pentru sportiva originară din Sibiu şi a doua din carieră. Daniela Cîrlan a obţinut cel mai bun timp într-o cursă de semimaraton în 2007, la Campionatul Mondial de la Udine (1:12.14).

Semimaratonul de la Rijeka a fost câştigat de kenianca Hellen Kimutai Jepkosge, care a terminat cursa cu timpul de o oră, 14 minute şi 17 secunde. Ultima poziţie a podiumului a fost ocupată de o atletă din Muntenegru, Sladana Perunovic, care a terminat cursa la aproape un minut în spatele sportivei de la CSM.
Prima cursă oficială din acest an pentru sportiva antrenată de Lorena Boberschi va avea loc în cadrul Campionatului Naţional de atletism, de la Bucureşti (24 august), rezervat seniorilor, unde Cîrlan va alerga în proba de 10.000. Există posibilitatea ca Daniela Cîrlan să paticipe luna viitoare la un nou concurs, de această dată de maraton, în Slovacia.
O altă sportivă pregătită de Lorena Boberschi, Alina Niţuleasa, a câştigat la începutul lunii martie maratonul de la Piacenza (Italia), iar Simona Maxim, fostă altetă la CSM Zalău, actualmente la Steaua Bucureşti, a câştigat cursa de semimaraton în cadrul aceluiaşi concurs.
Reamintim că Daniela Cîrlan a fost transferată la CSM Zalău în luna noiembrie a anului trecut, de la CSM Oneşti.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 23 aprilie 2013 at 13:35 - Reply

    pina in prezent acest rezultat 1h14.44 reprezinta cel mai bun timp alergat de o atleta romanca in acest an!

Lasa un Raspuns »