Atleta Daniela Cîrlan, pe podium la un concurs de alergare montană

Calificată anul trecut pentru a doua oară la Jocurile Olimpice, atleta Daniela Cîrlan speră să aibă şi în 2017 evoluţii bune în concursurile la care va lua startul. Anul a început destul de bine pentru atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi pregătită de Lorena Boberschi, Daniela Cîrlan urcând pe podium la primele trei curse din acest an.
Sâmbătă, Daniela Cîrlan a luat startul într-o cursă de alergare montană, desfăşurată la Moieciu, în cadrul evenimentului EcoMarathon. Traseul cursei în care a alergat Daniela Cîrlan a fost de 14 kilometri, sportiva legitimată la CSM Zalău clasându-se pe poziţia a doua la final în clasamentul categoriei open.
Pentru sportiva pregătită de Lorena Boberschi a fost al treilea concurs din acest an, primul desfăşurându-se la Aiud, iar al doilea fiind BT Făget Trail Running de la Cluj-Napoca, unde Cîrlan s-a clasat pe locul trei în proba de cros.
Triplă campioană naţională în proba de maraton, atleta transferată în 2012 la CSM Zalău îşi propune o clasare pe podium şi la ediţia din acest an, programată în 15 octombrie, la Bucureşti. Daniela Cîrlan şi-a propus un astfel de obiectiv şi la Campionatul Naţional de Semimaraton, programat în data de 3 septembrie, la Craiova.

Leave a Comment