Atlet de la CSS Zalău, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional

Printre cei aproximativ 1300 de participanţi la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Atletism ce a avut loc la finalul săptămânii trecute la Bucureşti s-au numărat şi şase atleţi de la CSS Zalău. Cinci dintre aceştia, Răzvan Sabo, Maria Csiki, Radu Romocean, Ştefan Şerban şi Gabriel Teglaş, sunt pregătiţi de Nelian Ianchiş, iar Marc Iancu este antrenat de Paula Todoran.
Cel mai bun rezultat dintre atleţii Clubului Sportiv Şcolar Zalău a fost obţinut Răzvan Sabo, care a terminat pe locul trei cursa de 800 de metri plat, obţinând medalia de bronz. Atletul originar din comuna Hereclean a parcurs cei 800 de metri în 2 minute şi 18 secunde, stabilind record personal.
„Este un rezultat foarte bun, având în vedere că Răzvan Sabo a început atletismul în toamna anului trecut. La Campionatul Naţional de Cros din luna aprilie a obţinut locul şapte, iar după acel rezultat am spus că va obţine o medalie la „Naţionalele” de la Bucureşti şi iată că s-a întâmplat acest lucru. Este o speranţă a atletismului sălăjean, dar mai este mult până departe”, a declarat antrenorul Nelian Ianchiş.
Alte două rezultate notabile au fost obţinute prin Csiki Maria, locul 7 în proba de 800 metri plat şi prin Marc Iancu, tot locul 7 în proba de 1.500 metri.
Campionatul Naţional de Atletism desfăşurat la finele săptămânii trecute la Bucureşti a fost rezervat categoriilor de copii 1, 2 şi 3, iar în perioada 16 – 17 iunie va avea loc tot pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter” Campionatul Naţional rezervat cadeţilor, la care vor participa cinci sportivi de la CSS Zalău: Iulia Oneş, Molnar Zsanett, Andreea Gorgan, Laura Tătar şi Ioana Suciu.

Leave a Comment