Atac nigerian la FC Zalau?

Magazin Salajean 9 februarie 2010 0

Atac nigerian la FC Zalau?

Liber de contract dupa ce a evoluat in sezonul 2008 – 2009 la CS Campulung Muscel, atacantul nigerian Oladunjoye John Eniola ar putea evolua din retur la FC Zalau

Adus in urma cu doi de jucatorul Stelei, Emegara, la CS Campulung Muscel, nigerianul de 21 de ani, Oladunjoie John Eniola este aproape de a semna cu FC Zalau.

Pe perioada cat a evoluat la gruparea musceleana, jucatorul s-a imprietenit cu brasoveanul Daniel Dragan, iar acesta din urma a anuntat saptamana trecuta, pe www.fc-zalau.ro, ca jucatorul ar dori sa evolueze incepand din retur la clubul zalauan. Acum se afla in Nigeria si se pregateste cu tatal lui Emegara, care este si impresarul sau, insa este liber de contract si are viza pentru a putea ajunge in Romania.

FC Zalau trebuie doar sa-l inregistreze la Oficiul Roman pentru Imigrari ca jucatorul sa poata reveni in Romania, ne-a declarat Daniel Dragan, care a luat legatura cu cei de la FC Zalau, iar acestia par interesati de serviciile nigerianului. Trebuie sa-i facem o invitatie, pentru a putea veni in Romania, fiindca trebuie sa-l vedem ca sa ne putem da seama de valoarea lui. Am discutat si cu Calin (n.r. Calin Pop, antrenorul echipei FC Zalau) si pare interesat de jucator, a declarat presedintele FC Zalau, Ioan Morar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »