Atac de la FC Silvania pentru FC Zalau

Magazin Salajean 11 noiembrie 2010 0

Atac de la FC Silvania pentru FC ZalauNu o data s-a dovedit in acest sezon ca FC Zalau sufera cel mai mult in ofensiva, acest lucru putand fi demonstrat cel mai bine prin putinele goluri marcate de atacanti in primele 11 etape. Pentru a pastra sanse reale la indeplinirea obiectivului, conducerea clubului FC Zalau a decis, pe buna dreptate, sa faca o curatenie serioasa in pauza de iarna. S-a luat deja legatura cu fostul atacant al FC Silvania, Vlad Apostolache, care s-a aratat dispus sa evolueze din iarna la echipa zalauana. Un alt atacant care ar putea ajunge la FC Zalau este Andrei Puscas.

Insa, daca Apostolache si-a reziliat contractul cu FC Silvania, Puscas se afla in continuare sub contract cu echipa simleuana. Totusi, in cazul in care acesta nu va intra din iarna in vederile antrenorului Florin Farcas, sunt sanse reale sa ajunga in curtea celor de la FC Zalau. Sa vedem ce vor decide in iarna cei doi antrenori. Daca nu va intra in lot, vom gasi probabil o modalitate prin care sa-l imprumutam, a precizat presedintele Silvaniei, Ioan Gurzau.

Conducerea echipei FC Zalau s-a gandit sa intareasca in aceasta iarna si linia mediana, astfel ca, mijlocasul zalauan Cosmin Sabau, actualmente la Unirea Alba Iulia, are sanse reale sa revina acasa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »