Asociaţia Judeţeană de Fotbal a premiat campioanele judeţene

Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei a fost duminică gazda finalei fazei judeţene a Cupei României, act în care au ajuns Rapid Jibou şi Unirea Mirşid, câştigătoarea eventului în sezonul trecut. Partida a fost câştigată de formaţia jibouană, care a dispus cu 3 – 0 de echipa din Mirşid.
La finalul meciului, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Daniel Sabou şi secretarul Leontin Moga au premiat echipa câştigătoare cu tricouri, medalii, mingi, o diplomă şi un trofeu.
La sfârşitul partidei de duminică au fost premiate şi campioanele judeţene la categoriile de juniori C, D şi E. La categoriile juniori D şi E, campioană a devenit Viitorul Zalău, iar câştigătoarea competiţiei rezervată juniorilor C este Atletic Zalău. Componenţii celor trei echipe au primit tricouri de campioni, trofee, mingi, diplome şi medalii din partea conducerii AJF Sălaj.
În urmă cu o săptămână au fost premiate şi celelelate două campioane judeţene, Dumbrava Gîlgău, câştigătoarea Ligii a IV-a la nivel de seniori şi CS Barcău Nuşfalău, ocupanta primei poziţii în campionatul Ligii a IV-a de juniori.
Jucătorii echipei din Gîlgău Almaşului au primit tricouri de campioni, medalii, mingi, un trofeu, dar şi cu două seturi complete de echipament pentru joc.
Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău au fost premiaţi la finalul partidei din ultima etapă a Ligii a IV-a, susinută pe terenul echipei Real Crişeni. Jucătorii pregătiţi de Adrian Damian şi Ciprian Grecu au fost recompensaţi cu tricouri de campioni, mingi, diplome, medalii şi un trofeu.
Ocupantele locurilor doi şi trei din fiecare competiţie au fost premiate cu diplome, cupe şi mingi.
A fost acordat şi un premiu special pentru Inter Pericei, echipa cu cel mai mult fair-play, dar şi premii individuale. Au fost premiaţi arbitrii finalei Cupei României, David Sacotă, Florin Ciobanu şi Alexandru Turian, Gabriel Bârjac – preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri (CJA) Sălaj, Bianca Pop şi Sorin Negrean, ambii arbitri în cadrul CJA Sălaj, Eugen Crişan şi Grigore Păşcuţă, ambii pentru întreaga carieră şi pentru promovarea activităţii fotbalistice la nivel de judeţ, Septimiu Ţurcaş – primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Romeo Oltean – antrenor în cadrul clubului Sportul Şimleu şi Călin Bereschi – primarul comunei Mirşid.

Leave a Comment