Aruncarea greutăţii rămâne tradiţie la CSM Zalău şi după moartea marelui Guşet

Trei ani au trecut de la ultima competiţie în care a fost medaliat un sportiv de la Clubul Sportiv Municipal Zalău în proba de aruncare a greutăţii. O perioadă în care sportul românesc l-a pierdut pe cel mai bun aruncător român de greutate din toate timpurile, Gheorghe Guşet. După aproape un an de la tragicul eveniment, un sportiv de la CSM Zalău a reuşit să urce pe podium într-o competiţie naţională în proba de aruncare a greutăţii.
Cristian Vlaic a participat la finele săptămânii trecute la „Memorialul Atleţilor Clujeni”, un concurs la care au fost prezenţi sportivi din diferite zone ale ţării. Atletul pregătit de Lorena Boberschi a ocupat locul doi în această probă, iar Radu Coroian, un alt sportiv legitimat la CSM Zalău, s-a situat pe poziţia a IV-a.
CSM Zalău a avut reprezantanţi şi în celelalte probe. Marius Sencovici, junior 2, a ocupat locul 9 în proba de 3.000 de metri, într-un clasament open, pentru toate categoriile de vârstă.
Tatiana Trenca, junioară 3, a urcat pe prima poziţie în proba de 200 de metri, iar Camelia Burz s-a situat pe locul 7.
Evenimentul din acest an a ajuns la cea de-a 23-a ediţie, fiind organizat de o serie de cluburi din Cluj, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Atletism din localitate. „Memorialul Atleţilor Clujeni”.

Leave a Comment