Ardealul decide campioana

Magazin Salajean 15 aprilie 2011 0

Ardealul decide campioana

Până acum totul a ieşit perfect pentru Remat Zalău în partea a doua a campionatului. Chiar şi adversara din finala Diviziei A1 la volei masculin este pe placul zălăuanilor, ea fiind Explorări Baia Mare, echipă ce a pornit de pe locul patru în faza a doua a campionatului. Totuşi, Rematul nu trebuie să-şi subestimeze adversarul, mai ales că băimărenii au eliminat în semifinale multipla campioană Tomis Constanţa.

Dacă anul trecut zălăuanii au intrat în posesia medaliilor de aur şi a cupei la Constanţa, în acest an pot sărbători al doilea titlu consecutiv chiar în faţa propriilor suporteri. Pentru aceasta însă, Geiger şi compania trebuie să câştige măcar un meci la Baia Mare, după care celelalte două programate la Zalău, pentru a nu mai fi nevoie de partida decisivă.

Primele două dueluri din finală sunt programate azi şi mâine la Baia Mare, de la ora 18, în Sala Lascăr Pană, iar următoarele două, de la Zalău, vor avea loc în 30 aprilie şi 1 mai.

Zălăuanii sunt încrezători înaintea finalei, susţinând că îşi doresc să câştige chiar ambele dueluri de la Baia Mare. Faptul că cei de la Baia Mare ne consideră favorită nu ne încălzeşte cu nimic. Să fie convinşi că nu ne vom culca pe-o ureche şi vom aborda aşa cum se cuvine duelurile din finală, cu maximă seriozitate. Sper şi cred că putem obţine chiar două victorii la Baia Mare, nu doar una, a afirmat liberoul Rematului, Adrian Feher.

Conducerea clubului zălăuan asigură transportul pentru suporterii care doresc să fie alături de echipa campioană la Baia Mare, directorul sportiv Marcel Doru Ţârle afirmând că Rematul are asigurate 300 de locuri la Baia Mare, pe bază de reciprocitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »